*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press

Varsko her: Zlatan er på vei til England.

24.05.13 08:20

Vi begynner i Paris, der Paris Saint Germain-spiss Zlatan Ibrahimovic kobles til engelsk fotball. 31-åringen skal være i søkelyset til klubber som Manchester City og Chelsea, og Roman Abramovitsj skal være klar til å betale det det kreves for å hente svensken til Stamford Bridge. Zlatan i Premier League hadde vært gøy, dere?

Vi beveger oss videre til Manchester, der Manchester City-direktør Ferran Soriano dreper alle spekulasjoner om at Real Madrid-koblede Sergio Agüero er på vei bort fra Etihad.

- Det første jeg vil påpeke, er at vi aldri har vurdert å selge Agüero. «El Kun» er fornøyd med å bli værende hos oss i år, sier Soriano.

Den franske klubben Monaco satser hardt på å komme tilbake til toppen av Fotball-Europa. Nå skal Manchester City-kaptein Vincent Kompany være blant spillerne som står høyt på ønskelisten til Thorstein Helstads gamle arbeidsgiver. Vårt tips: Kompany er mer tilgjengelig når han er 35 år, lei av Manchester-regnet og vil tjene seg noen enkle kroner under stekende sol i det franske skatteparadiset. Men - tiden vil vise.

På Merseyside sitter Brendan Rodgers og funderer på hvem han skal hente inn før neste sesong. Nå hevder engelske aviser at Celta Vigos 25-åring Iago Aspas er på Liverpools ønskeliste. Angrepsspilleren scoret 23 mål på nivå 2 i Spania i fjor, og fulgte opp med 11 mål i La Liga i år. Aspas en kjent som en dyktig spiss, men med et voldsomt temperament. Minner om en annen Liverpool-angriper, gjør det ikke?

The Sun skriver i dag at Arsenal skal kutte ned på kostnader før kommende sesong, og at londonklubben vurderer å selge Thomas Vermaelen. Avisen hevder Arséne Wenger har sett seg lei de ujevne prestasjonene fra midtstopperen.

Samtidig skal Arsenal ha fått kamp i jakten på Borussia Monchengladbach-keeper Marc-Andre Ter Stegen. Barcelona skal nemlig ha sett seg ut Ter Stegen som klubbens neste førstekeeper, skriver Daily Mirror.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

Hvis Ter Stegen glipper for Arsenal, trenger de ikke se langt for å finne en annen spiller å bruke pengene på. I Bochum spiller nemlig Leon Goretzka, som Arsenal etter rapportene kjemper med Borussia Monchengladbach for å skaffe signaturen til. 18-åringen har en spillestil som allerede sammenlignes med Bayern-klare Mario Götze, som Arsenal tidligere har ligget langflat etter.

Ajax og Fulham er i drakamp om Twente-ving Nacer Chadli, skriver Talksport. 23-åringen har kun ett år igjen av kontrakten med den nederlandske klubben, og er sett på som en svært spennende vingtype.

Caughtoffside skriver som de fleste andre at Real Madrid er desperate etter å signere Gareth Bale i sommerens overgangsvindu. Den spanske gigantklubben skal være klare til å by 43 millioner pund for waliseren, men det er trolig for lite. Flere engelske aviser hevder Tottenham har satt en prislapp på 60 millioner pund for årets spiller i Premier League.

Til slutt tar vi med et rykte som går på steroider:

Caughtoffside hevder nemlig at Chelsea har sett seg ut seks spillere som er aktuelle før neste sesong. Vi nevner fortløpende: Hulk, Radamel Falcao, Andre Schurrle, Eliaquim Mangala, Isco og Marouane Fellaini. God jakt!

P.S: Meld deg inn i Nettavisen-sportens Facebook-gruppe

Ha en fin helg!

Kilder: BBC, Caughtoffside, Sportinglife, Sky Sports, The Independent, The Guardian, Daily Mail, Express.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag