*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

John Terry kan være på vei til Europas nye stjernelag.

Vi starter dagens ryktespalte i London, hvor det virker å være mye aktivitet om dagen.

Chelsea-kaptein John Terry fikk lite spilletid under Rafael Benítez, og det er absolutt ikke sikkert at José Mourinho vil gi engelskmannen særlig mye mer tid på banen. Ifølge The Daily Mirror har Mourinho advart Chelsea-spillerne om at ingen er garantert en plass på laget. En overgang til Europas nye stjernelag Monaco kan kanskje derfor være aktuelt for 32-åringen. Klubben som allerede har brukt nærmere en milliard kroner så langt i sommer, er nemlig villig til å bruke 7 millioner pund på Terry, melder Metro.

Etter at Manchester United-spiss Wayne Rooney leverte inn en overgangssøknad i mai, har han vært hyppig nevnt på ryktebørsen. Ut ifra ryktene ser Arsenal ut som en sterk kandidat til å bli United-spissens nye arbeidsgiver. Arsenal-manager Arsène Wenger fortalte tidligere i uken at ingen klubber i verden ville sagt nei til Wayne Rooney. Nå har også Arsenals konsernsjef Ivan Gazidis satt enda mer fart i ryktene etter at han skal ha fortalt The Sun at London-klubben har råd til å kjøpe Rooney.

Høyrebacken Guillermo Varela ser ut til å bli Manchester United-manager David Moyes' første signering på Old Trafford. United vil, ifølge Daily Express, betale 1,2 millioner pund for uruguayaneren som kommer fra klubben Penarol.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP / NTB scanpix

Ifølge anerkjente Times er det Arsenal som leder kampen om å sikre signaturen til Evertons Marouane Fellaini. The Guardian hevder imidlertid at Everton føler seg sikre på at de vil klare å beholde både Fellaini og Leighton Baines.

Norwich har sendt Liverpool en forespørsel om Jonjo Shelvey. Det er ventet at Merseyside-klubben ønsker minst 8 millioner pund for Englands U21-landslagsspiller, skriver Daily Mail.

Liverpool ønsker, ifølge Liverpool Echo, å hente inn Sporting Lisboa-forsvarer Tiago Llori.

Simon Mignolet har gjort en strålende jobb i Sunderland-målet, og klubben skal ha belønnet belgieren med et nytt kontraktstilbud. Det vil imidlertid Mignolet ikke godta ettersom han, ifølge Sunderland Echo, er klar for nye utfordringer. Både Liverpool og Arsenal skal være interessert i 24-åringen.

Belgierne virker å være svært ettertraktet i Premier League om dagen. Nå kan enda én være på vei til balløya. Twente-ving Nacer Chadli skal nemlig være på Tottenham og Liverpools ønskeliste, skriver talkSPORT. Det er ventet at Twente vil kreve cirka 8,5 millioner pund for 24-åringen.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag