RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Alex Grimm / Getty / All Over Sport (2013 Getty Images)
Supertalent skal være på vei til Manchester United.

Klubbene jakter nye spillere med stor iver. Her er fredagens rykter fra balløya:

Torsdag ble det meldt fra diverse hold at 25 år gamle Gonzalo Higuain var på det nærmeste klar for Arsenal og at prisen lå på rundt 22 millioner pund. Fredag hevder Daily Mail at en avtale totalt verdt 50 millioner pund - lønn inkludert - skal være spikret. Samme avis skriver også av seg at Arsenal-eier Alisher Usmanov nå har bedt Arsène Wenger om å fokusere på Manchester Uniteds Wayne Rooney, siden Higuain angivelig skal være i boks. (Daily Mail).

Litt mer Arsenal. Londonklubben skal være villig til å legge seks millioner pund på bordet for forsvarsspilleren Tin Jedvaj fra Dinamo Zagreb. Han er 17 år. Wenger jakter fortsatt også Ashley Williams, men er ikke fornøyd med at Swansea krever 10 millioner pund for stopperen (The Sun).

Thiago Alcantara er en mann som har fått mye oppmerksomhet og nå skal midtbanemannen være nær en overgang til Manchester United (Sky Sports).

Juan Mata har blitt koblet bort fra Chelsea og Barcelona skal angivelig være villig til å betale gode penger for playmakeren, men nå håper Jose Mourinho å overtale 25-åringen om å bli i London (Mirror).

En annen som til stadighet kobles bort er Martin Skrtel. Stopperen klarer kanskje å krangle til seg en Big Mac på Burger King, men i Liverpool er framtiden uviss. Skrtels agent sier imidlertid at han ikke har noen bråhast med å komme seg bort, selv om Napoli og Rafael Benítez har vist interesse (Sky Sports).

Josep Manuel Reina blir til stadighet koblet bort fra Liverpool, og skal nylig ha uttalt til spansk radio at han tror Liverpool vil forstå det, om han velger å reise hjem til Barcelona. Liverpool har allerede superkeeper Simon Mignolet i kikkerten som erstatter (Onda Cero)

Spanske Luis Alberto nærmer seg en overgang fra Sevilla til Liverpool. Overgangssummen skal være på 6,8 millioner pund (Liverpool Echo).

Victor Wanyama er en spillertype som gleder mange fotballhjerter og nå skal både Cardiff og Southampton være ute etter den unge midtbanemannen. Wanyama spiller til daglig i Celtic, men kan få dra for 10 millioner pund (Sky Sports).

Hatem Ben Arfa har vært mye skadet i Newcastle, men god når han har vært på banen. Nå mener angivelig sportsdirektør Joe Kinnear at franskmannen kanskje får det bedre andre steder (The Independent).

Charles N'Zogbia, for dem som husker ham, holder fortsatt til i Aston Villa, men sliter med skader og kan gå glipp av ligastarten i Premier League (Birmingham Mail).

Napoli er på shopping og den italienske klubben skal være nær ved å sikre seg vingen Dries Martins. Den italienske klubben skal også være nær en overgang for Edin Dzeko fra Manchester City (Tuttosport).

Daily Mail skriver at Manchester City håper å få Isco for 21 millioner pund, og hevder at Isco skal ha vraket Real Madrid til fordel for en framtid i City. Han trives jo godt med å spille for Citys nye manager Manuel Pellegrini, så dette virker slett ikke usannsynlig (Daily Mail).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere