Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Her er Chelseas reserveløsning.

28.06.13 08:22

Chelsea-manager Jose Mourinho vil prøve å hente Robert Lewandowski fra Borussia Dortmund om Chelsea ikke klarer å signere Napoli-spiss Edinson Cavani, melder Daily Mirror.

The Times skriver i dag at Arsenal trolig kan glemme å hente Ashley Williams fra Swansea hvis de ikke blar opp mer penger. Waliserne nekter nemlig å senke prisen på forsvarsspilleren, som lyder på cirka 10 millioner pund.

Daily Star skriver i dag om noe flere engelske aviser har skrevet tidligere. Nemlig at Manchester United vil forsøke å signere Gareth Bale, hvis de ikke klarer å overbevise Cristiano Ronaldo om en overgang til Old Trafford.

Sunderland skal være svært nære med å signere den argentinske høyrebacken Gino Peruzzi, melder Daily Mirror.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Liverpool følger nøye med på Mamadou Sakhos situasjon i Paris Saint Germain, hevder Daily Express. Den 23 år gamle franskmannen ser nemlig ut til å vente med å signere ny kontrakt med PSG.

talkSPORT kan melde at Crystal Palace er enig med Peterborough United om en overgang for den 22 år gamle spissen Dwight Gayle.

Sunderland vil motta 2 millioner pund når de selger Ahmed Elmohamady til Premier League-rival Hull City. Det er ventet at en overgang vil skje i løpet av det neste døgnet, skriver Sunderland Echo.

The Guardian melder at Swansea håper å sikre seg Vitesse-spiss Wilfried Bony. Den nederlandske klubben nekter imidlertid for at klubbene har blitt enige om en overgang.

Newcastle kan komme til å legge inn et bud på St Etienne-spiss Pierre-Emerick Aubameyang. Budet vil trolig ligge på cirka 15 millioner pund, skriver Newcastle Chronicle.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.