RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX/REUTERS/Vincent West
Sist oppdatert:
Liverpool kaster seg inn i kampen om Roberto Soldado.

Cesc Fabregas skal ifølge Daily Mail ha fortalt venner i England at han ønsker å dra til Manchester United. Dermed gjenstår det eventuelt bare at klubbene kommer til enighet om en pris.

Liverpool skal på sin side ha gjort Roberto Soldado til sitt overgangsmål nummer én, skulle det bli nødvendig å erstatte Luis Suarez. Tottenham har allerede fått avslått et bud på omtrent 25 millioner euro, og får nå trolig ytterligere konkurranse om Valencia-spilleren. Dette meldes fra flere engelske medier.

Juventus har allerede hentet Carlos Tevez fra Manchester City denne sommeren, og skal ifølge Telegraph også ønske at Aleksandar Kolarov tar turen til Torino.

Salomon Kalou spiller for tiden i franske Lille, men er sterkt ønsket av West Ham. Spilleren selv ønsker imidlertid ikke en retur til Premier League, og vil ikke diskutere de personlige betingelsene selv om Lille har akseptert et bud på fire millioner pund. Det er Daily Mirror som skriver dette.

Charles N'Zogbia ser ut til å forlate Aston Villa denne sommeren, og skal ifølge Metro følges tett av nyopprykkede Hull og Crystal Palace.

En som imponerte stort i Championship i fjor, var Watfords Matej Vydra. Han ble kåret til årets spiller, og ble også en periode koblet sterkt til Tottenham. Nå er det imidlertid West Bromwich som ser ut til å kunne sikre seg mannen som scoret 20 mål sist sesong. Men Birmingham Mail skriver at også Swansea og Sunderland skal være interessert.

Benficas Oscar Cardozo ble for noen uker siden ryktet å være på vei til Manchester City. Etihad-klubbens interesse har imidlertid blitt borte, og nå skriver den portugisiske avisa A Bola at Napoli og Spartak Moskva kjemper om underskriften hans.

I tillegg melder Bayern-nykommer Thiago Alcantara at han aldri var i kontakt med Manchester United da han var på vei vekk fra Barcelona.

Som ryktene meldte om i går kveld; Gary Hooper har bestått den medisinske testen i Norwich, og er går til kanarifuglene for cirka fem millioner pund ifølge Sky Sports.

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere