RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Ison / PA / NTB scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Er denne 18-åringen verdt 25 millioner pund?

Luke Shaw er bare 18 år gammel, men er allerede inne i sin andre Premier League-sesong. Southampton-unggutten har mange beundrere.

Én av klubbene som nå ønsker å hente backen er Manchester United. Manager David Moyes skal være villig til å legge 25 millioner pund på bordet for unggutten, meldes det.

Den samme Moyes prøver også å overtale midtbanemann Michael Carrick til å underskrive en ny avtale.

Da er det kanskje ikke like storstilt i den lyseblå delen av Manchester, selv om Manuel Pellegrini også går med planer om å forsterke en allerede brukbar tropp.

Den tidligere Villarreal-sjefen har sett ut spilleren med det noe snodige navnet Pecks, ja han omtales bare som Pecks, som sin neste signering. Han spiller nå for Gil Vicente i Portugal.

Det er en av Manchester Citys speidere som har anbefalt denne Pecks, eller Pericles Santos Pereira som er hans fulle navn. Spilleren er 20 år og midtstopper.

Broom, broom! Ryktemobilen durer videre og stopper utenfor Emirates i London. Der går det rykter om at Arsenal prøver å sikre seg spissen Ciprian Marica, på gratis overgang.

Mannen fra Romania står uten klubb og kan dermed fortsatt signere for en Premier League-klubb. West Ham er også interessert, og Marica har bekreftet forhandlinger med flere.

Litt mer om Arsenal, managernytt denne gangen. Daily Star skriver nemlig at londonklubben ønsker å hente inn Antonio Conte som ny manager, når Arsène Wenger takker av.

En annen italiensk manager er Paolo Di Canio, og Sunderland-sjefen forteller at Stephane Sessegnon ble solgt til WBA i sommer, fordi spilleren ikke lenger var ønsket på Stadium og Light.

Aston Villa vurderer å låne ut sin Marc Albrighton og Derby har ikke noe imot å få tilgang til 23-åringens tjenester.

Vi koster også på oss en linje fra Everton-trener Alan Stubbs. Han sier at back Leigthon Baines ønsket å dra til Manchester United i sommer, men at de blå satte foten ned.

Og når vi først er inne på ting som ikke ble noe av. Paris Saint-Germain kom med et godt tilbud til Mesüt Özil mot slutten av overgangsvinduet, men tyskeren valgte likevel Arsenal.

Og slik går no dagan.

Vi avslutter med at Nottingham Forest er villig til å betale Chelsea pene 25.000 pund i uken, for å få stortalentet Nathaniel Chalobah på lån.

Kilder: BBC, Sportinglife, Metro, Daily Star, Daily Mirror, Daily Mail, RMC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere