*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press

Eliaquim Mangala kan havne i Manchester United, hevder The Times.

Forrige sesong ble Gianelli Imbula kåret til den beste spilleren i Ligue 2 etter å ha herjet på Guingamps midtbane. Marseille var laget som lyktes med å sikre seg 21-åringen, men nå kan enda større oppgaver være i vente. Chelsea skal nemlig være interessert i å hente Imbula i vinter.
(Talksport)

Manchester United mislyktes med å sikre seg Fabio Coentrao da overgangsvinduet stengte tidlig i denne måneden. Ifølge Metro vil David Moyes legge inn et forbedret bud for å sikre seg portugiseren i neste overgangsvindu.
(Metro)

Mer troverdige kilder hevder imidlertid at det er Portos forsvarsspiller Eliaquim Mangala som er David Moyes fremste mål til vinteren.
(The Times)

David Moyes skal også være klar for å legge inn et nytt bud på Athletic Bilbaos Ander Herrera. 24-åringen var ønsket av United også i sommer.
(The Telegraph)

Asmir Begovic har lenge vært koblet til større, engelske klubber. Stoke-keeperen har nå også påkalt seg interesse fra flere utelandske klubber. Atletico Madrid og Napoli er nemlig interessert i 26-åringen.
(The Sun)

Wigan gjorde nylig et forsøk på å hente Luciano Becchio på lån fra Norwich, men kanarifuglene avslo tilbudet fra Championship-klubben.
(Daily Mail)

Forhandlingene mellom Lyon og Yoann Gourcuff står i stampe og 27-åringen, som skal ha vært ønsket av Arsenal i sommer, kan få tillatelse til å forlate klubben.
(Daily Star)

Martin Hinteregger har storspilt for Red Bull Salzburg denne sesongen og følges nå tett av flere europeiske toppklubber. Arsenal, Liverpool og Juventus er blant klubbene som følger den 21 år gamle forsvarsspilleren.
(Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.