*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press

- Glem det, Manchester United!

04.10.13 10:31

Ander Herrera ble heftig koblet til Manchester United mot slutten av sommerens overgangsvindu, men noe klubbytte ble det aldri for midtbanemannen. Det ser det heller ikke ut til å bli ved neste korsvei for spanjolen. José Urutu, president i Athletic Bilbao, sier nemlig at 24-åringen rett og slett ikke er til salgs. Så spørs det, da, om United lar seg stoppe?

Det samme United ser heller ikke ut til å ha bruk for Shinji Kagawa videre. Flere medier hevder at manager David Moyes ikke har særlig sansen for japaneren og at spilleren vil få lov til å forlate klubben i januar. Kagawa var en svært sentral spiller for Borussia Dortmund, før han kom til England, og det er nettopp den tyske klubben som vil kjøpe ham tilbake i vinter.

Rykter skal også ha det til at Wilfried Zaha kan være på vei ut porten på Old Trafford. Vingen har blitt beskyldt for å ha en utenomsportslig affære med datteren til David Moyes, men dette har senere blitt avvist som rent oppspinn av Zaha selv. Det er likevel ikke umulig at unggutten forsvinner på lån til Newcastle, West Bromwich eller Stoke, melder avisen The Times.

Litt mer United. Paris Saint-Germain skal igjen være interessert i Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic har igjen oppfordret United-stjernen til å flytte til den franske hovedstaden.

I Liverpool er det fortsatt usikkerhet rundt Luis Suarez og nå hevdes det at Real Madrid vil by 45 millioner pund for spissen i januar.

Storvokste Lacina Traore kan kanskje bli Suarez' erstatter? 23-åringen er lysten på å komme seg bort fra russiske Anzji og ser på Liverpool som en mulig ny arbeidsgiver.

Chelsea ønsker en ny stopper og Portos Nicolas Otamendi står høyt på ønskelisten. Klubber som Barcelona og AC Milan har imidlertid samme mann på sin ønskeliste, ryktes det.

Arsenal jakter unggutter og ser nærmere på PSVs 17 år gamle spiss Zakaria Bakkali. Den nederlandske klubben håper imidlertid å binde unggutten til en langtidskontrakt.

Tom Ince er et hyppig nevnt navn i denne spalten og nå kobles sønnen til Paul Ince med Juventus og Napoli. 21-åringen kan gå så billig som 335,000 pund, ifølge Daily Star.

Her følger et eksempel på hvordan avisene i England ofte jobber:

Daily Mirror skriver fredag at Alan Pardew føler han har tillit hos klubbeier Mike Ashley, til tross for en noe svak ligaåpning og en rekke spekulasjoner i avisene. Daily Express på sin side hevder at Pardew kommer til å få sparken om Newcastle taper mot Cardiff denne helgen. Hvem har rett? Svaret har vi trolig etter nok en spennende helg med Premier League-kamper.

Til slutt tar vi med et rykte som strengt tatt ikke har så mye med Premier League å gjøre. Celtics engelske målvakt Fraser Forster, «den snille kjempen» som de kaller ham, får skryt fra uventet hold. Barcelonas Dani Alves mener nemlig at 25-åringen er så god at katalanerne bør hente ham som erstatter når Victor Valdes drar fra klubben neste sommer.

God helg!

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Record, Daily Express, Daily Mirror, Daily Star, Times, talkSport, Daily Mail, The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.