RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marcelo del Pozo / Reuters / NTB scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Lionel Messi ber Barcelona om å hente Premier League-spiller.

Rapporter i spansk presse hevder at Sergio Kun Aguero savner Spania og mener selv at han ville passet perfekt inn i Barcelona. Lionel Messi skal ha bedt klubben om å se på muligheten for å hente Manchester Citys stjernespiss til klubben.
(Daily Express)

Nyopprykkede Hull lyktes ikke med å sikre seg Shane Long fra West Bromwich Albion denne sommeren. Nå vil klubben gjør et nytt forsøk på å hente den 26 år gamle spissen, som har startet fem kamper og scoret ett mål for WBA denne sesongen.
(Daily Mirror)

Liverpool vil gjøre et forsøk på å hente Hamburg-forsvarer Dennis Aogo etter at det ble kjent at tyskeren er tilgjengelig for så lite som 2,5 millioner pund.
(Daily Express)

Både Wilfried Zaha og Anderson sliter med å få særlig mye spilletid i Manchester United. Fulham og Martin Jol ser nå på muligheten for å hente United-duoen på lån til Craven Cottage i januar.
(Metro)

Edin Dzeko har ofte blitt nevnt som en mulig erstatter for Robert Lewandowski i Borussia Dortmund. Polakken forsvinner etter alt å dømme til Bayern etter årets sesong. Nå hevdes det at Dortmund vil hente Atleticos Diego Costa når Lewandowski forsvinner.
(Daily Mail)

Demba Ba håper å forlate England og slutte seg til en tyrkisk klubb i januar, hevder agenten hans. Ba har ikke slått til etter overgangen fra Newcastle i januar.
(Evening Standard)

Barcelona vil tilby Andres Iniesta en ny, god kontrakt for å jage vekk interesserte Manchester United.
(Metro)

Iniesta er ikke den eneste spilleren fra den iberiske halvøy som er ønsket på Old Trafford. Premier League-mesterne holder også øye med Sporting Lisboas 19 år gamle kantspiller Carlos Mane. Stortalentet har en utkjøpsklausul på 1 million pund i sin kontrakt.
(Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere