Fredagens Premier League-rykter

Foto: Antonio Calanni (Afp)

To Premier League-lag vil ha denne mannen.

13.12.13 08:35

Manchester United er på utkikk etter nye spillere i januar og blant dem er Inters midtbanemann Freddy Guarin. David Moyes håper han kan få napp med et bud verdt ti millioner pund. Sommeren som var, viste imidlertid at United-manageren hadde det alt annet enn enkelt på overgangsmarkedet.
(Metro)

United og Tottenham møtte Guarins agenter torsdag for å diskutere en overgang til Premier League, mens Chelsea har droppet å ut av kampen om colombianeren.
(Daily Express)

Xabi Alonsos kontrakt med Real Madrid går ut etter årets sesong, og 32-åringen jaktes nå av flere engelske toppklubber. Chelsea, Manchester United og Liverpool er alle interessert i midtbanespilleren.
(Daily Star)

Etter at spekulasjonene om et dårlig forhold mellom Radamel Falcao og Claudio Ranieri begynte å versere, har Chelsea sjekket mulighetene for å hente 27-åringen til Stamford Bridge.
(Daily Express)

Unggutten Luke Shaw spås en lysende fotballframtid og har påkalt seg interesse fra flere storklubber. Blant dem er Chelsea, som ventes å legge inn et bud verdt 20 millioner pund.
(Times)

West Ham-manager Sam Allardyce har ikke hørt noe om at Obafemi Martins skal være på vi til klubben. Nigerianeren spiller i dag for amerikanske Seattle Sounders.
(Talksport)

Etter at Arsenal sikret sin plass i Champions Leagues sluttspill, håper klubben at Arsène Wenger skriver under på en ny avtale og forlenger med klubben.
(Daily Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.