*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Andres Kudacki / Ap

Kan Diego Costa bli tungen på vektskåla i tittelkampen?

01.07.14 14:02

Arsenal skal være villig til å matche Atletico Madrids utkjøpsklausul på Diego Costa. Den brasilianskfødte spissen har scoret 19 mål i La Liga så langt denne sesongen og skal også være ønsket av Chelsea.
(Daily Star)

Napoli er blant klubbene som følger nøye med Juan Matas situasjon i Chelsea etter at José Mourinho hintet om at spanjolen kan komme til å forlate klubben. Juventus, Inter, PSG, Manchester United og Liverpool er også interessert, men Chelsea vil ikke slippe 25-åringen til en annen Premier League-klubb.
(Daily Mirror)

Klikk på bildet for å forstørre.

Både Wolfsburg og Atlético Madrid ønsker å hente Kevin de Bruyne fra Chelsea i januar. Atletico vil lande en låneavtale, mens Wolfsburg vil bli bedt om å bla opp 25 millioner pund for belgierens tjenester.
(Daily Telegraph)

Manchester City vil bare slippe Joleon Lescott dersom de får bud som er gode nok denne måneden. Midtstopperen er ønsket av Besiktas, Tottenham, Everton, Aston Villa, Newcastle og Monaco, men Manuel Pellegrini vil ikke slippe 31-åringen til enhver pris.
(Manchester Evening News)

City skal imidlertid være villig til å slippe Lescott på lån til Tottenham eller Newcastle.
(Daily Mail)

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Afp/scanpix

Newcastle har også andre jern i ilden i dette overgangsvinduet. Klubben skal nemlig ha lagt 4 millioner pund på bordet for å sikre seg Remy Cabella fra Montpellier. 23-åringen trives best på en av kantene.
(Daily Telegraph)

Swansea vil sjekke muligheten for å låne Raheem Sterling ut sesongen dersom Merseyside-klubben lykkes med å signere Mohamed Salah fra Basel.
(Daily Mirror)

Salah er ikke den eneste Basel-spilleren som er ønsket på balløya. Forsvarsspilleren Fabian Schar følges nemlig tett av både Arsenal og Manchester United.
(Inside Futbol)

David Moyes er villig til å la Alex Buttner gå på lån til Galatasaray og la Nick Powell bli værende i Wigan ut sesongen, til tross for interesse fra Swansea og Hull.
(Daily Mail)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.