*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images

- Jose Mourinho har ringt ham.

17.01.14 08:41

En rekke Premier League-klubber kan komme til å bli skuffet, ettersom de trolig kan glemme å signere 21 år gamle Thomas Ince, skal vi tro Daily Mail. Den franske storklubben Monaco skal nemlig å meldt seg på i kampen om Blackpool-spillerens signatur, og er for øyeblikket storfavoritt til å sikre seg den engelske U-21-landslagsspilleren.

Arsenal skal ha fått konkurranse fra både Milan og Juventus i kampen om Alvaro Morata, melder Daily Express. Fra før av skal også Tottenham ha vist interesse for Real Madrid-spilleren, men den spanske storklubben har vært klare på at de ikke komme til å gi slipp på noen spillere i januar.

Everton skal den siste uken ha vært i forhandlinger med Standard Liege om 20 år gamle Michy Batshuayi, og mye har tydet på at Roberto Martinez ville klare å sikre seg spissen. Nå har de imidlertid fått konkurranse fra Benfica, skriver Daily Mirror.

Sunderland forhandler med Estudiantes om forsvarsspilleren Santiago Vergini. 25-åringen er allerede på plass i England for å signere for klubben, skriver Sky Sports.

Fulham hevder de ikke har fått inn noen forespørsler om Dimitar Berbatov, til tross for at han har blitt koblet til både Tottenham og Arsenal, skriver blant andre The Independent.

West Ham vil forsøke å signere Genoa-spiss Alberto Gilardino, skriver talkSPORT. London-klubben har slitt med å score denne sesongen, men nå håper de 31-åringen kan være løsningen på problemet.

St. Etiennes Kurt Zouma sier han har snakket med Chelsea-manager Jose Mourinho på telefon. Dermed ser det ut til at Chelsea leder kampen om å hente 19-åringen, skriver Daily Star. Manchester United og Liverpool skal også være interessert i Zouma, men unggutten har gjort det klart at han har vært Chelsea-supporter siden han var liten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.