RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Thomas Samson / Afp
Sist oppdatert:
Edinson Cavani kan være på vei til Premier League.

Paris St.-Germain skal være villige til å la Edinson Cavani gå. Klubben ønsker dog minst 54 millioner pund. Både Chelsea og Manchester United skal være interessert i stjernespissen fra Uruguay.
(Daily Mail)

Den franske storklubben ønsker likevel ikke bare å selge til sommeren, og Tottenhams keeper Hugo Lliros kan være på vei til den franske hovedstaden. Prislappen på den franske landslagsmålvakten skal være omtrent 16,5 millioner pund.
(Metro)

Newcastle skal ikke være fornøyde med hva de fikk utrettet i januar, og de skal nå ha sett seg ut den senegalesiske spissen Diafra Sakho som sitt neste kjøp. Sakho kommer fra den franske klubben Metz.
(Insidefutbol.com)

16 år gamle Maxime Lopez fra Marseilles er jaktet av halve Europa. Marseilles virker nå til å innse at stortalentet ryker. Liverpool, Chelsea, Manchester City og Arsenal skal være favoritter til å sikre seg stjerneskuddet.
(Daily Express)

Arsenal-manager Arsène Wenger skal nå ha gitt opp å signere Liverpools stjernespiss Luis Suarez. Wenger, som har vært interessert i Suarez lenge, sier at han ikke kommer til å legge inn noe bud på Premier Leagues toppscorer til sommeren.
(Daily Star)

Cardiff så lenge ut til å sikre seg Ivan Ramis fra Uwe Rösler og Wigan. Nå blir han bedt om å legge alle spekulasjoner døde og konsentrere seg for fullt om Wigan.
(SkySports)

Til slutt nevner vi at Real Madrid ønsker seg Southampton-manager Mauricio Pochettino som manager. De skal være usikre på om Carlo Ancelotti er rett mann for jobben, og Pochettino kan være nestemann inn på Santiago Bernabéu.
(Mirror)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere