*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

KOBLES: Sami Khedira skal være aktuell for Chelsea. Foto: Odd Andersen (AFP / NTB scanpix)

José Mourinho vil hente ny stjerne til Chelsea.

15.02.14 09:01

Det er ventet store omveltninger i Manchester United-stallen denne sommeren. Flere av de eldre spillerne kan være på vei ut og nye fjes kan være på vei inn. Én av dem som kan forsvinne fra Old Trafford er Patrice Evra. Franskmannen skal være aktuell for italienske Inter. Den samme klubben jakter også underskiften til stopper Nemanja Vidic.

Et fjes som kan komme inn porten på Old Trafford er Dinamo Zagreb-spilleren Robert Muric. 17-åringen er imidlertid også ønsket av klubber som Tottenham, Chelsea og nederlandske Ajax.

Manchester City har også en unggutt i kikkerten, nærmere bestemt Bruno Zuculini fra argentinske Racing Club. Han skal være verdsatt til 1,5 millioner pund.

Chelsea og manager José Mourinho har heller ikke planer om å ligge på latsiden når overgangsvinduet åpner igjen til sommeren. Nå ønsker portugiseren å hente sin elev fra Real Madrid-tiden, tyske Sami Khedira.

Ashley Coles framtid i blått er imidlertid uviss. 33-åringen ønsker å se ut sin nåværende kontrakt med klubben, før han tar en avgjørelse på framtiden.

Vi har allerede vært innom noen unggutter og her er én til. Musa Yahaya som angivelig blir kalt den nye Anders Iniesta i hjemlandet Nigeria står på ønskelisten til Tottenham. 16-åringen skal imidlertid også være ønsket av Barcelona, hevder ryktene.

Arturo Vidal har tidligere blitt koblet til Premier League og spesielt med Manchester United. Nå meldes det at Juventus-spilleren har signert en ny kontrakt med den italienske klubben verdt 200.000 pund i uka.

Dermed kan det i stedet bli Toni Kroos fra Bayern München som hentes inn av David Moyes. Midtbanespilleren sliter med å komme til enighet med Bayern München om en ny kontrakt.

Ravel Morrison har imponert i Premier League denne sesongen, men det er ikke sikkert midtbanemannen blir i West Ham lenge. Nå skal QPR angivelig ha fått i stand en låneavtale for midtbanemannen. Avtalen vil tre i kraft fra neste fredag, skriver Sky Sports.


Kilder: BBC, Daily Star, Daily Mail, Daily Express, Daily Mirror, Metro, talkSport, Sky Sports.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.