*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

NY KLUBB? Mario Mandzukic blir koblet med en overgang til Premier League.

NY KLUBB? Mario Mandzukic blir koblet med en overgang til Premier League. Foto: Gero Breloer (AP / NTB scanpix)

Blir det Arsenal, Chelsea eller Manchester United?

14.03.14 08:21

Juan Iturbe er utvilsomt en spennende spiller og det er mange som ønsker å se argentineren i Premier League. Til sommeren kan det muligens skje. Ryktemakerne mener i hvert fall at Liverpool er interessert i Portos 20-åring. De røde får imidlertid kamp fra klubber som Juventus og Roma om unggutten.

Chelsea satser også på å gjøre seg bemerket på overgangsmarkedet i sommer og José Mourinhos klubb skal nå sikte seg inn mot Diego Costa. Brassen har vært i storform for Atletico Madrid denne sesongen og bøtter inn mål. Chelsea skal være villig til å betale 27 millioner pund for 25-åringen.

Det samme Chelsea er fortsatt også interessert i Senad Lulic som til daglig tjener sine penger i Lazio. 28-åringen fra Bosnia har også tidligere blitt koblet med den blå klubben. Spilleren som kan spille både back og ving er av alle steder oppvokst på Jamaica og har imponert siden han kom til Lazio i 2011.

Flere storspisser kobles til Premier League. Siden Bayern München har sikret seg Roberto Lewandowski, er det mange spekulasjoner rundt framtiden til Mario Mandzukic. Kroaten er mer enn god nok for en rekke klubber i Premier League og både Arsenal, Chelsea og Manchester United skal følge situasjonen.

Gus Poyet var tidvis en herlig fotballspiller. Nå er imidlertid Sunderland-managerens sønn på vei inn i rampelyset. Diego Poyet, som nå spiller for Charlton, jaktes av Fulham, Tottenham, West Ham, Barcelona og Inter.

Newcastle og Remy Cabella er to egennavn du ofte kan lese i samme setning. Tyneside-klubben har lenge jaktet den briljante franskmannen og Alan Pardew gir seg ikke. Et nytt bud på spilleren er planlagt til sommeren.

Mathieu Debuchy kan imidlertid forsvinne fra Newcastle. Roma ønsker backen.

Arsenal har ikke store ambisjoner om å beholde Nicklas Bendtner og ser på 20 år gamle Francisco Alcacer fra Valencia som en god erstatter for den langhårede danske.

Til slutt tar vi med at Juventus ønsker å hente Jackson Martinez fra Porto, med pengene de får for et eventuelt salg av Paul Pogba. Kan det bety at Pogba er på vei til en Premier League-klubb? Og at Martinez er tapt for klubbene på balløya? Følg med i neste episode av Premier League-ryktene for ytterligere svar. God helg!

Kilder: BBC, Daily Express, talkSport, Metro, Daily Star, Tuttosport.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.