*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

KOBLES TIL CITY: Radamel Falcao kobles igjen med en overgang til en Premier League-klubb. Foto: Pascal Guyot (AFP / NTB scanpix)

Nå kobles Radamel Falcao til Premier League igjen.

José Mourinho i Chelsea jakter en ny spiss til sommeren og Atletico Madrids Diego Costa skal stå høyt på ønskelisten til manageren fra Portugal. Det er imidlertid ikke gitt at Mourinho får all verdens penger til rådighet og Daily Mirror spekulerer nå i at Chelsea må selge både Oscar og Eden Hazard for å få hentet inn den målfarlige spissen. Chelsea skal også ha Bayern München-spiss Mario Mandzukic på ønskelisten. En god huskeregel når man leser slike rykter er for øvrig at hvis det høres helt spinnvilt ut, så er det som regel oppspinn.

Paris Saint-Germain-spilleren Ezequiel Lavezzi blir også koblet til Chelsea. Roman Abramovitsj skal angivelig ha møtt med spillerens agent.

Adam Lallana har imponert for Southampton denne sesongen og flere storklubber snuser på midtbanemannen. Manchester United har blitt koblet med spilleren flere ganger denne sesongen, men kanoner som Chelsea, Tottenham, og Liverpool skal også følge Lallana med stor interesse.

Manchester United er imidlertid ikke bare ute etter Lallana. Manager David Moyes føler også at den unge backen Luke Shaw kunne vært et bra tilskudd i troppen. Talksport hevder å vite at duoen vil koste United 50 millioner pund.

Radamel Falcao er et navn som dukker opp i denne spalten ofte. Han dukket kanskje opp enda mer hyppigere før han gikk til Monaco, men alt skal etter sigende ikke bare være fryd og gammen i den franske klubben. Denne gang er det Manchester City som blir koblet med måltyven fra Colombia.

Det samme City skal være villig til å legge 20 millioner pund på bordet for Portos ettertraktede midtstopper Eliaquim Mangala.

En annen Porto-spiller som er het, er backen Alex Sandro. Både Chelsea og Manchester United skal være ute etter mannen fra Brasil

Jevhen Konopljanka ble heftig koblet til Liverpool i januar, men i ettertid skal interessen fra Brendan Rodgers og hans muntre menn ha kjølnet noe. Nå skal de røde imidlertid ha fornyet interessen i vingen fra Dnipro i Ukraina. Tottenham er en annen klubb som en tid nå har blitt koblet med spilleren.

Etter en litt tung start har Wilfried Bony funnet seg godt til rette i Premier League. Everton skal være interessert, men Swansea vil ikke selge spissen.

Litt om Arsenal. Klubben skal ha penger til rådighet i sommer, som det alltid meldes noen mpender før overgangsvinduet åpner, og en slump av denne summen skal angivelig være øremerket Mirko Vucinic fra Juventus.

Kraftspissen Ivica Olic skal stå på ønskelisten til Stoke, men Wolfsburg er ikke så lystne på å slippe 34-åringen. Tyskerne håper spissen skriver på en ny kontrakt.

Vi tar også med at Manchester United ikke bare skal kjøpe og selge. Det er også planer om å gi flere spillere nye avtaler på Old Trafford. David De Gea, Phil Jones, Tom Cleverley og Danny Welbeck skal alle få et slikt tilbud.

Kilder: BBC; Sky Italia, Talksport, Daily Mirror, Goal, Daily Mail, Manchester Evening News, Western Mail, Sky Sports.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.