*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

ØNSKET AV BARCELONA? Ifølge Talksport er Mesut Özil på storklubbens ønskeliste. Foto: Sean Dempsey (Pa Photos / NTB scanpix)

Mesut Özil på vei bort fra Arsenal?

25.04.14 07:58

Vel, sjansen er i alle fall til stede, dersom man skal tro Talksport. Barcelona skal ha planer om å legge inn et bud på Arsenals tyske stjerne.

Spørsmålet er om londonklubben er villig til å selge Mesut Özil for 30 millioner pund bare et år etter at han ble kjøpt for 42.

Barcelona må nok øke dette budet etter hvert, dersom spanjolene er seriøse i sitt mål om å få den elegante midtbanespilleren tilbake til Sør-Europa.

Nå er ikke Daily Star en avis vi leser med stor tillit, men dette er jo en spalte som først og fremst er ment som underholdning, så vi kan jo ta med at tabloidavisen skriver at Bacary Sagna forlater Arsenal etter denne sesongen.

Høyrebacken ser for seg en overgang til enten Manchester City eller Manchester United, skriver Daily Star.

Morgan Schneiderlin i Southampton ser ikke for seg en slik overgang. Ifølge Daily Mirror har 24-åringen gjort det klart at han aldri vil presse fram en overgang, selv om klubber som Arsenal og Manchester United angivelig skal ha vist interesse for ham.

I Chelsea skal José Mourinho være villig til å gi Cesar Azpilicueta en ny kontrakt etter den spanske backens solide innsats langs venstrekanten. Selv om Chelsea ønsker å hente inn Luke Shaw eller Alberto Moreno fra Sevilla, vil Azpilicueta få en lønnsøkning til 70.000 pund i uka, melder Daily Mail.

Interessen for Moreno omtales for øvrig i dagens Daily Express.

Gerard Deulofeu var en stund glad for at han snart skulle tilbake til Barcelona etter utlånet i Everton, men nå har den talentfulle spanjolen fått mye spilletid og levert gode prestasjoner, så nå kan han komme til å forlenge utlånet. Det skriver Metro fredag.

Talksport opplyser for øvrig at Pablo Armero, som er i West Ham på utlån fra Napoli, ønsker å bli værende i Hammers.

Når det gjelder Manchester Uniteds sparking av David Moyes tidligere denne uka, skriver Daily Mirror at skotten føler seg sviktet av sir Alex Ferguson, Daily Mail at Ferguson er misfornøyd med hvordan United håndterte sparkingen av Moyes, Daily Telegraph at Antonio Conte i Juventus er en het kandidat til å overta jobben og Daily Express at Roberto Martinez avviser at han er interessert.

Kilde: BBC


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag