RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

PÅ VEI OPP: Liverpool, her representert ved manager Brendan Rodgers og kaptein Steven Gerrard, har denne sesongen utfordret eliten i Premier League. Nå ønsker klubben å forsterke med Adam Lallana fra Southampton.
PÅ VEI OPP: Liverpool, her representert ved manager Brendan Rodgers og kaptein Steven Gerrard, har denne sesongen utfordret eliten i Premier League. Nå ønsker klubben å forsterke med Adam Lallana fra Southampton. Foto: Darren Staples (Reuters / NTB scanpix)
Liverpool går «all-in». Ashley Cole er «all out».

Det er fredag, det er straks helg og duket for sesongens siste serierunde. Og på overgangsmarkedet begynner ryktene å nærme seg koketemperatur.

Sky Sports melder at Liverpool er fast bestemt på å sope inn Adam Lallana før fotball-VM starter. Southampton-stjernen vil koste merseysideklubben rundt 25 millioner pund. Liverpools første bud ligger angivelig på 20 millioner pund.

Ashley Cole kommer sannsynligvis til å forlate Chelsea, som har foretrukket Cesar Azpilicueta på venstrebackplassen de siste månedene og i tillegg er interessert i Luke Shaw. Cole blir neppe arbeidsledig.

Ifølge Daily Mirror er Liverpool, Manchester City, Manchester United og Real Madrid alle interessert i å tegne kontrakt med engelskmannen.

Daily Express melder at også Monaco er på hugget, og villig til å tilby 33-åringen 12 millioner pund i lønn over to år.

Chelsea er på sin side opptatt av å forsterke seg på spissplass. Ezequiel Lavezzi og Mario Mandzukic står på ønskelisten, hvis vi skal stole på London Evening Standard. Viktigere er det at en overgangsavtale med Atletico Madrid for Diego Costa angivelig skal være så godt som klar.

Dette bidrar nok også til at Romelu Lukaku ikke aner hvor framtiden hans ligger. Ifølge The Sun vet belgieren fremdeles ikke om han er ønsket på Stamford Bridge neste sesong.

Dette er ikke Premier League, men vi regner med at noen av dere likevel finner det interessant at L'Equipe melder at Dani Alves er på vei til Paris Saint-Germain fra Barcelona. Det gjenstår kun formaliteter, skriver den anerkjente, franske sportsavisen.

Vi avslutter med å ønske alle lesere en vidunderlig helg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere