RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
POPULÆR: Medhi Benatia er ønsket i flere storklubber.
POPULÆR: Medhi Benatia er ønsket i flere storklubber. Foto: Stefano Rellandini (Reuters / NTB scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Storklubbene sikler etter beinhard midtstopper.

Vi starter med stopperjakten i Premier League. Flere klubber er ute etter å forsterke laget defensivt i løpet av sommeren og både Manchester City og Chelsea ser på potensielle midtstoppere. Et navn som til stadighet dukker opp er Romas Mehdi Benatia. City skal lenge ha ført an i jakten på 27-åringen, men nå skal Chelsea være villig til å gjøre Romelu Lukaku en del av avtalen. De blå vil også legge 18 millioner pund på bordet for den sterke Roma-spilleren.

City kommer nok til å handle i sommer, men kan også miste nøkkelfolk. Atletico Madrid, sist sett som tapende finalist i Champions League-finalen, skal nemlig ønske seg Alvaro Negredo. Spanjolene venter å miste Diego Costa til Chelsea og ser på City-spissen som en fullverdig erstatter for stjernen.

Angel Di Maria har gitt uttrykk for at han gjerne blir i Real Madrid, men mediene ønsker å skrive andre ting. Nå hevdes det at mannen fra Argentina kan ende opp hos Arsenal, Manchester City eller Manchester United i sommer.

Mohammed Diame, West Ham-spilleren, ønsker seg en overgang til en av de seks beste klubbene i Premier League. Om disse klubben så Diame i aksjon forrige sesong, så spørs det vel om det ser etter andre alternativer.

Nok et stopperrykte. Eliaquim Mangala regnes som den neste, store fra Frankrike og City har lenge ønsket seg denne gutten. Manchester United og Chelsea skal også ha følere ute etter Porto-spilleren, men Mangala selv vil vente til etter VM med å ta en avgjørelse på hvor framtiden ligger.

Jevhen Konopljanka, som var nær en overgang til Liverpool i vinter, skal nå stå på ønskelisten til Manchester United. Old Trafford-klubben skal være villig til å punge ut 12 millioner pund for den ukrainske Dnipro-spilleren.

Vi har allerede nevnt at Atletico Madrid skal være interessert i Alvaro Negredo og samme klubb skal også snuse på Tottenhams Roberto Soldado. Spissen hadde en litt tung debutsesong i England og med en ny manager på plass på White Hart Lane, vil det nok bli en rekke utskiftinger i løpet av sommeren.

Demba Ba ble en sentral mann for Chelsea i sesonginnspurten denne våren, men framtiden til senegaleseren ligger trolig andre steder enn Stamford Bridge. Nå skal tyrkiske Besiktas være blant de som ønsker seg spissen.

Torsdag kveld ble det kjent at Liverpool hadde lagt inn et bud på Southamptons Rickie Lambert. Ifølge BBC skal budet ha blitt avslått.

Liverpool jakter også Bayerns Xherdan Shaqiri.

Arsenal skal være nær en overgang for spissen Carlos Vela. Vela er tidligere Arsenal-spiller og londonklubben kan hentet spissen for så lite som fire millioner euro, på grunn av en tilbakekjøpsklausul i spillerens kontrakt.

Det samme Arsenal sikter seg også inn på backen Eric Dier fra Sporting.

Både Tottenham og Manchester United skal ha siktet seg inn på Inters Fredy Guarin. Inter-spilleren ble jaktet av Chelsea så sent som i vinter.

Kilder: BBC, London Evening Standard, La Gazzetta dello Sport, Marca, BBC, Metro, The Independent, Mirror, Express, Daily Mail, Talksport.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere