RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

AKTUELL: Wilfried Bony jaktes av både Liverpool og Tottenham.
AKTUELL: Wilfried Bony jaktes av både Liverpool og Tottenham. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)
Liverpool og Tottenham kjemper om storscorer.

Her ryktene fredag morgen:

Torsdag ble det klart at Arsenal har sikret seg Alexis Sanchez fra Barcelona og nå ser londonklubben mot rivalen fra Madrid. Sami Khedira har blitt nevnt som en interessant mann for Arsenal og nå skal Arsène Wenger stå klar til å slå til. Khedira skal etter sigende ha takket nei til en ny avtale med Real Madrid (Daily Star).

Det samme Arsenal skal også være i forhandlinger med Queens Park Rangers om en avtale for spissen Loic Remy. Det er snakk om en prislapp på rundt åtte millioner pund (Independent).

Liverpool vil gjerne ha venstre back Ryan Bertrand fra Chelsea, men de blå vil ikke slippe spilleren billig. åtte millioner pund er prislappen Chelsea ha satt på Bertrand. Tottenham skal også være blant de som snuser på backen (Daily Express).

Kieran Richardson blir trolig Aston Villa-spiller i løpet av kort tid. Det er ventet at han vil gjennomgå en legesjekk med Birmingham-klubben fredag (Daily Mail).

Aston Villa-manager Paul Lambert har planer om å rydde opp i stallen og la hele åtte nåværende spillere flytte videre til andre klubber, slik at han kan hente inn nytt blod (The Sun).

Liverpool og, ja, Tottenham jakter spissensasjonen Wilfried Bony far Swansea. Det skal være snakk om en prislapp på 20 millioner pund for ivorianeren. Den nå 25 år gamle Bony har tidligere vært på prøvespill i nettopp Liverpool, men fikk ikke tilbud om kontrakt den gang (Talksport).

Lazio føler seg trygge på at de kan lande Nederlands Stefan de Vrij foran nesa på Manchester United. Ikke uventet har også Louis van Gaal landsmannen på ønskelisten (Daily Express).

Arsenal skal være nær en avtale for Atletico Madrids-back Javi Manquillo (Daily Mail).

Conor Wickham imponerte mot slutten av forrige sesong og nå planlegger pengesterke Southampton et bud på mannen som en gang i tiden ble sett på som et av balløyas største talent (Daily Mail).

Det er ingen hemmelighet at Manchester United jakter Juventus' Arturo Vidal og nå meldes det at italienerne muligens blir nødt til å selge unna en stjernespiller (Mirror).

Barcelona følger Tottenhams Jan Vertonghen tett (The Sun).

Louis van Gaal er kjent for å foretrekke å jobbe med nederlendere og nå vurderer han et bud på Galatasaray-spiller Wesley Sneijder (The Sun).

Manchester United er fortsatt interessert i å hente Sveits' Ricardo Rodriguez (The Times).

Liverpool, Manchester United, Chelsea og Arsenal er alle ute etter å sikre seg unggutten Joao Filipe fra Benfica. Han blir omtalt som den nye Ronaldo i Portugal (Express).


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere