RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ARSENAL-AKTUELL: Iker Casillas.
ARSENAL-AKTUELL: Iker Casillas. Foto: Gabriel Bouys (Afp / NTB scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Iker Casillas kan havne i Arsenal, hevder engelsk avis.

Gazzetta dello Sport melder at Juventus ikke ønsker å selge Arturo Vidal, men at torinoklubben kan la seg overtale dersom det kommer et bud på rundt 36 millioner pund. Daily Mail forteller fredag både dette og at Vidal har uttalt at han ikke drar til Manchester, men at han ikke vet om han blir værende i Juventus.

Torsdag hevdet Metro at Liverpool ville by 42,5 millioner pund.

The Times skriver at Atletico Madrid har kommet med en henvendelse til Manchester United angående Javier Hernandez.

The Sun skriver at Marko Marin er på vei bort fra Chelsea. Tyskeren forhandler med Besiktas. Samme avis skriver at Didier Drogba nærmer seg en retur til Stamford Bridge.

Daily Express hevder at Arsenal har tilbudt Iker Casillas en femårskontrakt verdt 1,4 millioner pund årlig.

Virgil van Dijk er ønsket av Southampton, og har lyst til å spille for Saints, men ifølge Daily Mirror krever Celtic ti millioner pund for forsvarsspilleren.

Daily Mirror skriver også at Vlad Chiriches kan forsvinne fra Tottenham Hotspur etter bare én sesong. Midtstopperen er ønsket av Roma.

En som blir der han er, skal være Ron Vlaar. Aston Villas manager Paul Lambert har ifølge The Sun uttalt at nederlenderen ikke er til salgs.

Metro hevder at Manchester United har planer om å kjøpe Memphis Depay fra PSV Eindhoven. 20-åringen kan i så fall bli lånt ut det første året. Metro-artikkelen oppgir Mike Keegan i BBC som kilde.

Mer Tottenham: Lewis Holtby er ettertraktet. Midtbanespilleren kan bli lånt ut kommende sesong. Leicester, QPR og Crystal Palace er gira.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere