RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

PÅ VEI TIL LIVERPOOL: Alberto Moreno.
PÅ VEI TIL LIVERPOOL: Alberto Moreno. Foto: Jorge Guerrero (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Spanske backer på vei til Liverpool.

Vi åpner med litt snacks for Liverpool-fansen. Toppsaken på sportsseksjonen til Daily Mail er at dagligl leder Ian Ayre er i Spania for å sluttføre avtaler for backene Alberto Moreno og Javi Manquillo.

Liverpool vil angivelig betale 20 millioner pund til Sevilla for den 22 år gamle venstrebacken Alberto Moreno. Når det gjelder høyrebacken Manquillo, skriver Daily Mail at klubbene forhandler om en utlånsavtale på to år, med opsjon på kjøp for seks millioner pund.

Daily Mail skriver også at Manchester United har et håp om å få kjøpt Mats Hummels fra Borussia Dortmund. Det avhenger visstnok av at Dortmund får tak i Tiago Ilori fra Liverpool, som var på utlån i Granada i fjor.

Vi holder oss i Daily Mail. Den engelske tabloidavisen melder at Arsenal er i forhandlinger med Porto om en overgang for colombianeren Juan Quintero. 21-åringens agent tvitret angivelig torsdag at han er «på vei til England for å signere en kontrakt med Arsenal, som betaler 20 millioner euro til FC Porto.»

Samtidig spekulerer avisen i at dette muligens betyr at Santi Cazorla blir solgt og nevner at han er blitt koblet til Atletico Madrid.

Daily Express har et motstridende oppslag, om at Quintero bare blir solgt dersom hans utkjøpsklausul på 32 millioner pund blir innfridd.

Daily Mirror forteller at José Mourinho har gitt et hint om at han er villig til å selge Petr Cech dersom han taper keeperduellen med Thibaut Courtois i Chelsea.

West Ham ser ut til å fortsatt ha avsky for tanken om å kjøpe unge spillere som senere kan selges med gevinst. Ifølge The Times er klubben nå i samtaler med Samuel Eto'o om en kontrakt, og londonklubben vurderer visstnok også å hente 30 år gamle Hugo Almeida fra Besiktas.

James Milner har ett år igjen av kontrakten med Manchester City og er ikke interessert i å signere på en forlengelse akkurat nå, hevder The Independent.

Londonrivalen QPR klarer ikke å bli enig med Kolbeinn Sigthorsson fra Ajax om personlige betingelser. Nå flyttes fokuset over til Morgan Amalfitano, den 29 år gamle midtbanespilleren som avsluttet forrige sesong på utlån i West Bromwich fra Marseille.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere