*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

KJØPEGAAL: Louis trenger ikke bare nye spillere, han har også behov for kaffe av og til. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos / NTB scanpix)

Manchester United-ryktene går bananas.

The Independent skriver at Real Madrid ønsker at Sami Khedira skal bli solgt til Arsenal denne måneden. Den spanske storklubben vil selge ham nå, ettersom han bare har ett år igjen av kontrakten og derfor kan gå gratis neste sommer.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.

Daily Express forteller at Juan Cuadrado i Fiorentina er gjenstand for et bud fra Manchester United på 32 millioner pund. Dette er bare fire millioner lavere enn kravet til Fiorentina, og kan være nok til å få Fiorentina til å si ja.

Den samme avisen hevder at Louis van Gaal, Manchester Uniteds manager, ønsker at Arturo Vidal skal gjennomgå en medisinsk test før klubbene er enige om en overgangssum. Vidal slet med en kneskade under VM i Brasil, og den bekymrer van Gaal.

Avisen med det ironiske navnet Daily Star melder at Arsenal er i samtaler med Paris Saint-Germain om midtbanespilleren Adrien Rabiot, som vil koste om lag åtte millioner pund. Chelsea er også interessert i 19-åringen.

Vi går tilbake til Manchester United. Daily Express skriver at både Thomas Vermaelen i Arsenal og Mehdi Benatia i Roma står på ønskelisten, og at duoen vil koste totalt 50 millioner euro.

Daily Telegraph har imidlertid fått med seg at Arsenal heller vil selge Thomas Vermaelen til Barcelona enn til Manchester United.

Telegraph skriver også at Liverpool denne uka vil ta en beslutning angående Daniel Agger, som ønsker mer spilletid. Dansken er aktuell for både Arsenal og Barcelona, påstår avisen.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.

Daily Mail skriver at Zenit St. Petersburg er ute etter Javi Garcia i Manchester City og villig til å betale tolv millioner pund for spanjolen.

Daily Express er i det aktive hjørnet fredag. Avisen hevder også at Chelsea vil bruke Petr Cech som lokkemiddel for å overtale Real Madrid til å selge Raphael Varane til dem. Hva Real Madrid skal med Cech når klubben allerede har Iker Casillas, Diego Lopez og Keylor Navas, står det ingenting om.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag