Fredagens Premier League-rykter

REISER? Tar Ronaldo med seg fruen Irina Shayk og setter seg på et fly til England? Det rykes i hvert fall at han er sterkt ønsket på balløya.

REISER? Tar Ronaldo med seg fruen Irina Shayk og setter seg på et fly til England? Det rykes i hvert fall at han er sterkt ønsket på balløya. Foto: Sebastien Bozon (Afp)

Rødt, hvitt eller blått for Cristiano Ronaldo?

12.09.14 07:46

Hei, folkens! Ny dag, nye ryktemuligheter.

Vi går rett på sak, og etter torsdagens heftige rykte om at Chelsea planlegger å hente Cristiano Ronaldo til Stamford Bridge, ryktes det i dag at Manchester United er minst like gira på å betale for en Ronaldo-retur til Premier League. Nå skal nemlig rødtrøyene være klare til å tilby verdens mest omdiskuterte fotballspiller (29) en ukelønn på tre millioner kroner for å lure ham vekk fra Real Madrid. Vårt råd til barn som vil få god råd: Tren! (Daily Express)

Samtidig skal Real Madrid være i ferd med å utforme en pressemelding der de gjør det klar at United og Chelsea skal holde fingrene av Ronaldo-fatet, og at det er større sjanse for en brylkrem-fri Ronaldo enn at han ender opp i England igjen. (The Independent)

Vi hopper til Tyskland, der Bayern-stjerne Mario Götze skal ha avslørt at han er åpen for en overgang til England hvis han får muligheten. 22-åringen har lenge vært koblet til klubber i Premier League, og særlig Arsenal har vært inne i kampen om signaturen hans. Nå har han på kort tid blitt tysk mester og matchvinner i VM-finalen, og man kan jo forstå at man blir litt mett og trenger nye utfordringer. Eller? (Daily Mail)

En annen Bayern-stjerne som kan forsvinne er Xherdan Shaqiri. Vingen skal fortsatt være i Liverpools søkelys, og godt informerte kilder hevder det kan skje ting i januar. Nå ryktes det også at Shaqiri har så lyst på en overgang at han kan presse den gjennom (Kicker).

I Italia sitter det en annen kar som lenge har preget verdens ryktebørser. Tar man et googlesøk på "rykter", "Premier League" og Roma-spiller "Kevin Strootman" har man trolig lesestoff på hele togturen fra Oslo til Trondheim. Men nå går Romas sportsdirektør Walter Sabatini ut og avfeier alle spekulasjoner med at nederlenderen ikke er til salgs. Vel, vårt tips er at Google får flere treff på søkeordene i tiden som kommer. (Sky Sports).

Sliten av alt lesestoffet? Ta deg 20 sekunders pause og sjekk ut verdens beste latter.

Mer latter? Hva om vi nevner at Arsenal-legenden Robert Pires (40) hevder at hans overgang til den indiske klubben Goa ikke er motivert av penger? Fin type. (Daily Mail).

Vi går videre, og i Aston Villa skal supertalentet Jack Grealish, 19-åringen som ble meid ned tre ganger på kort tid i Premier League nylig, være tilbudt ny femårskontrakt for å hindre ham i å gå til Chelsea i januar. (The Sun).

La oss holde oss til Chelsea, for blåtrøyenes leiesoldat Lucas Piazon har nå innrømmet at han kan forlate klubben på permanent basis, og trolig har han ingen fremtid på Brua. (Daily Express)

Samtidig hevdes det at Chelsea kan komme til å låne ut 19-åringen Lewis Baker til Derby for resten av sesongen (Derby Evening Telegraph.

Vi avslutter i Manchester, der det torsdag ble hevdet at Adnan Januzaj var usikker på fremtiden etter lite spilletid innledningsvis under Louis van Gaal. Nå skal han imidlertid ha gått ut og forsikret Manchester United-fansen om at han er lykkelig i klubben.

God helg!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.