Fredagens Premier League-rykter

Soccer - 2014 World Cup Package File photo dated 22/09/2013 of Alarcon Isco.

Soccer - 2014 World Cup Package File photo dated 22/09/2013 of Alarcon Isco. Foto: Adam Davy (PA / NTB scanpix)

Brendan Rodgers vil danse disco med Isco.

Hei, sveis! Her er fredagens rykter fra de engelske avisene.

Vi starter med at Real Madrids Isco igjen kobles med klubber i Premier League. Både Liverpool og Arsenal skal være interessert i spilleren, hevdes det, men hvorvidt Real Madrid vil selge den unge stjernen, det er en helt annen sak.

Arsenal kobles også igjen med Edison Cavani. Ryktene om en mulig overgang for superspissen til London verserte i løpet av sommeren, men det ble aldri noe av. I januar kan det imidlertid bli ny kamp om PSGs 27-åring.

Dele Alli er en gutt vi har hørt om siden han var rundt 13-14 år, men til tross for at det angivelig skal være stor interesse for unggutten, spiller 18-åringen fortsatt i MK Dons. Liverpool og Bayern München følger likevel fortsatt nøye med.

Unge Alli var på banen da MK Dons slo Manchester United 4-1.

Manchester Uniteds Louis van Gaal skal fortsatt være svært lysten på å hente landsmann Kevin Strootman til Old Trafford og skal være villig til å ofre Juan Manuel Mata. Spanjolen kan bli sendt i bytte til Strootmans klubb, Roma.

Igjen ryktes det også at United håper å hente Mats Hummels i januar. Det er storavisen Guardian som denne gangen melder om stopperinteressen.

Selv om dette ikke er direkte relatert til Premier League, så er det nok mange Premier League-klubber som ser på Real Madrids Raphael Varane med sjalu øyne. Nå har den unge stjernen skrevet under på en ny kontrakt med Real.

Til slutt, dagens bombe! Harry Redknapp vil ha Peter Crouch. Stoke-manager Mark Hughes sier imidlertid at det enn så lenge ikke har vært samtaler rundt den tidligere Liverpool- og Tottenham-profilen som nå har blitt 33 år.

Fredagen hadde ikke så mange rykter, men det er i det minste snart helg.

Kilder: BBC, Daily Express, Guardian, Telegraph, Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.