*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

KOBLES TIL CHELSEA: Liverpools Raheem Sterling.

KOBLES TIL CHELSEA: Liverpools Raheem Sterling. Foto: Paul Ellis (Afp)

Engelsk storklubb jakter Liverpool-stjerne.

10.10.14 07:45

Hei, folkens! Er det ikke deilig med fredag? Enda deiligere: Ferske rykter.

Vi kjører på:

Chelsea blir overraskende koblet til Liverpool-fansens yndling Raheem Sterling. Blåtrøyene skal være villig til å betale opp mot 480 millioner kroner for 19-åringen. Sterling og Liverpool forhandler om ny kontrakt, men det skal være stor avstand mellom partene. Chelsea er klare til å gi unggutten det han krever i lønn (Daily Express). Men Liverpool ville aldri solgt en av fansens favoritter til Chelsea. Eller?

Liverpool har samtidig startet forhandlinger med tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes. 32-åringen er tilgjengelig på free transfer, og har et ønske om å spille i Premier League (Daily Star).

Inter Milan skal være ute etter Tottenham-spiss Roberto Soldado. 29-åringen har ikke blitt en suksess på White Hart Lane, mildt sagt, og nå skal Spurs være åpne for å slippe ham. Soldado tjener imidlertid hele 600.000 kroner i uka, en lønn få klubber er villige til å matche. Nå spørs det hva Soldado mener er viktigst, spilletid og suksess eller lønn? (Daily Express).

Når det er sagt, kan Tottenham allerede ha pekt seg ut en erstatter for Soldado. Nå kobles de igjen til Schalke-spiss Klaas-Jan Huntelaar. 31-åringen kan bli Spurs-spiller for bare 30 millioner kroner i januar, men da må trolig Soldado forsvinne (Daily Mirror).

Vi beveger oss til Old Trafford, der Manchester Uniteds jakt på Juventus-spiller Arturo Vidal fortsetter (sjokk!). Nå skal 27-åringen være mer aktuell enn noen gang, for Juventus skal være misfornøyd med Vidals oppførsel i Italia. Han ble nemlig observert på nattklubb mindre enn tre døgn før Juventus' kamp mot Roma i Serie A, noe som skal ha gjort Juventus-ledelsen forbannet. Vel, prøv samme opplegg med Louis van Gaal, så blir du garantert toppsak både hos Nettavisen og andre medier. Men da i nyhetsseksjonene under kategorien «voldelig oppførsel fra sjef til ansatt». (Daily Star).

Vi går videre til Wales, der Swanseas Wilfried Bony hinter om art han er åpen for å forlenge kontrakten med svanene. Det kan sette en stopper for en overgang til interesserte klubber som Liverpool og Tottenham.

Manchester United skal være klare til å tilby Tyler Blackett (20) en forbedret kontrakt etter at unggutten har tidvis imponert i sesonginnledningen. Nå kan ha få en lønnsforhøyelse fra 20.000 i uka til 500.000 i uka. Ikke verst for en fyr som såvidt er ferdig med tenårene.

Og til slutt:

Tidligere Arsenal-spiss Thierry Henry kan være ferdig i New York Red Bulls. Det åpner opp for en retur til Europa. Noen som trenger en spiss?

God helg!

Andre kilder: BBC, The Guardian

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.