RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Ron Vlaar skal være ønsket på old Trafford.
TIL UNITED? Ron Vlaar skal være ønsket på old Trafford. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)
Manchester United på stopperjakt.

Hardhausen Ryan Shawcross er et produkt av Manchester Uniteds ungdomsakademi, men har fått sitt gjennombrudd i Stoke. Nå vurderer imidlertid storklubben å hente 27-åringen tilbake til Old Trafford. United har slitt med skader i forsvaret denne sesongen og manager Louis van Gaal er nok ivrig etter å forsterke bakerst når overgangsvinduet åpner i januar.

Et annet stopperalternativ på van Gaals ønskeliste skal være Aston Villas Ron Vlaar. En rekke andre klubber jakter også nederlenderen. 29-åringen, som imponerte mange i VM, skal være verdsatt til rundt 12 millioner pund.

Arsenal ønsker også å styrke bakover og ser mot Ronny Deilas Celtic. Stopper Virgil van Dijk fra Nederland har fått mye skryt for sin innsats og det har Arsène Wenger lagt merke til. 23-åringen står høyt på ønskelisten.

Manchester United jaktet angivelig Arturo Vidal i hele sommer, men noen overgang ble det aldri. Nå skal også Real Madrid ha kastet seg inn i kampen om midtbanemannen. Derfor har Juventus også økt prisen på 27-åringen.

Peter Kenyon gjorde en rekke gode avtaler under tiden i Manchester United og Chelsea. Nå har han blitt rådgiver i spanske Atletico Madrid.

James Milner fra Manchester City ble tidligere denne uken koblet med italienske Napoli, men spilleren selv sier han ønsker å skrive under på en ny kontrakt med de lyseblå. Milner har fått mye spilletid for City denne sesongen.

Vi tar med Daily Stars sak om at Arsenal i sin tid prøvde å hente både Lionel Messi og Gerard Pique til London. Dette var på samme tid som klubben hentet en purung Francesc Fabregas. Pique endte som kjent opp i Manchester United, mens Lionel Messi har vokst seg enorm i FC Barcelona.

Sunderland skal ha forhørt seg med Barcelona om en låneavtale for vidundergutten Alen Halilovic. 18-åringen kom til Barca nå i sommer.

Kilder: BBC, Daily Mail, AS, Daily Star, Express, Telegraph.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere