RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ARSENAL-AKTUELL? Petr Cech kobles til Arsenal og AC Milan. Her er han i duell med Lukas Podolski i Arsenal, og får hjelp av Chelsea-kollega Gary Cahill.
ARSENAL-AKTUELL? Petr Cech kobles til Arsenal og AC Milan. Her er han i duell med Lukas Podolski i Arsenal, og får hjelp av Chelsea-kollega Gary Cahill. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Arsenal forbereder seg på flere overganger.

God dag, kjære lesere! Det er fredag, det nærmer seg avspark i 12. serierunde og vi lader opp med ferske fotballrykter fra de engelske tabloidavisene.

Arsenal-fansen har spesielt mye å glede seg til.

Londonlaget kobles til Petr Cech, den 32 år gamle Chelsea-keeperen som fremdeles regnes blant verdens ypperste i sin posisjon, selv om han er reserve på klubblaget sitt. Arsenal vil få kamp av AC Milan, skriver Daily Star.

Den samme avisen, som rett nok er blant de minst troverdige i England, hevder også at Arsenal har pekt ut Pep Guardiola som erstatter for Arsene Wenger når franskmannen gir seg.

Arsenal duellerer også om Maxi Pereira, uruguayaneren som for tiden spiller for Benfica i Portugal. Hans kontrakt går ut etter denne sesongen, og Arsene Wenger kjenner lukten av et lite kupp, skriver Daily Express.

Express melder også at Jack Wilshere håper å få prøve seg i en dypere midtbanerolle i Arsenal etter suksess her for England.

Sami Khedira, som tidligere er blitt koblet til Arsenal, skal ifølge The Independent har signert en forhåndsavtale med Bayern München. Han har bare et halvt år igjen av kontrakten med Real Madrid.

Det får være nok Arsenal for i dag. La oss gå videre til Manchester og sjekke hva som skjer i United.

Daily Mirror hevder at United vurderer å sende et bud på Jan Vertonghen til Tottenham, mens Talksport skriver at Roma-stjernen Kevin Strootman allerede har avtalt en overgang til Old Trafford.

Det er mindre pengesummer som diskuteres hos QPR, hvor man ifølge London Evening Standard er i samtaler med argentineren Pablo Alvarez, som er klubbløs for tiden.

I Manchester City jobber man med å forlenge låneavtalen med Frank Lampard, ettersom Yaya Touré blir borte under afrikamesterskapet.

Liverpools Lucas Leiva skal være åpen for en overgang bort fra Anfield i januar, ifølge Calciomercato, som siterer brasilianerens agent på at han kan komme til å forlate Liverpool og at Napoli er en mulighet.

Vi avslutter i Wales, hos Swansea, hvor manager Garry Monk ifølge Daily Mirror ikke kommer til å hente tilbake Michu fra utlånet i Napoli selv om Wilfried Bony snart blir borte i mange uker på grunn av afrikamesterskapet.

God helg og heia fotball!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere