RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

ØNSKET: Paulo Dybala står på ønskelisten til Arsenal.
ØNSKET: Paulo Dybala står på ønskelisten til Arsenal. Foto: Alessandro Fucarini (AP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
310 millioner kroner for denne karen, Arsenal?

Den spanske keeperveteranen Iker Casillas kobles igjen med Premier League. Både Arsenal og Liverpool skal etter sigende være interessert i 33-åringen.

En annen veteran det hevdes at skal flytte på seg er Manchester United-spiss Robin van Persie. Tidligere Manchester City-sjef Roberto Mancini, som også var gira på nederlenderen under tiden på balløya, håper nå å kunne lokke 31-åringen til Inter i Serie A. Mancini ble nylig ansatt som hovedtrener der.

Yannick Bolasie imponerte stort for Crystal Palace mot Liverpool forrige helg og nå kobles den 26 år gamle driblefanten nettopp til Anfield-klubben. Palace-manager Neil Warnock er på sin side klar på at Bolasie ikke skal noe sted.

Layvin Kurzawa er mest kjent for sitt anstrengte forhold til svensker, men er også en stødig venstre back. Nå kobles han til Manchester United som vel i utgangspunktet ikke har store problemer med å fylle akkurat den posisjonen.

Nani imponerer stort på lån i gamleklubben Sporting, men den portugisiske klubben sliter angivelig med å betale lønnen til vingen. Nå ser det derfor ut til at United må finne en ny arbeidsgiver til Nani i løpet av januar måned.

Paulo Dybala er en spiller det går gjetord om og nå er Arsenal på jakt. Palermo-spilleren skal være verdsatt til småpene 31 millioner pund.

Tomas Kalas er ingen festbrems i det bakre ledd og det har QPRs Harry Redknapp fått med seg. Den talentfulle stopperen er Chelseas eiendom, men sjansene for spilletid i blått er små og QPR håper å få til et lån. Kalas er for tiden leid ut til Köln i Tyskland, men det er ventet at han kommer hjem til nyttår.

Gus Poyet ønsker å tilby Conor Wickham ny kontrakt, men manageren er ikke like begeistret for Jozy Altidore og vil selge spissen til franske Lille.

Ron Vlaar er heit om dagen. Hvem skulle vel trodd det. Arsenal har stopperen høyt på ønskelisten, men får kamp til døra av Manchester United.

Det har blitt ryktet at Swansea kunne tenke seg å hente Michu tilbake på lån fra Napoli, men manager Gary Monk sier dette er tull, ball og fanteri.

Mannen med det klingende navnet Seicuk Inan er ønsket av både Everton og Leicester. Den godeste Seicuk er i dag kaptein for Galatasaray.

Newcastle liker Andy Carroll og vil hente ham hjem i januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere