RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

VIL HANDLE: Arsene Wenger og Arsenal kobles til en rekke spillere for tiden.
VIL HANDLE: Arsene Wenger og Arsenal kobles til en rekke spillere for tiden. Foto: John Walton (Pa Photos)
Arsenal legger planer for å utmanøvrere Liverpool, Manchester United og Tottenham.

Målet for Arsenal er Morgan Schneiderlin, den ettertraktede midtbanespilleren til Southampton. Ifølge Daily Express har Arsenal planer om å by 15 millioner pund for ham i januar, i håp om at det vil være nok til å presse Liverpool, Tottenham og Manchester United av banen.

Arsenal er også interessert i spissen Jackson Martinez, i likhet med Liverpool og Tottenham, hvis vi skal tro Daily Star. 28-åringen fra Colombia skal imidlertid ikke ha noe ønske om å forlate Porto.

I Chelsea er fokuset først og fremst på å beholde sin egen stjerne, Eden Hazard, melder Daily Express. Håpet er at en ny og forbedret kontrakt vil få belgieren til å glemme interessen fra Real Madrid og Paris St. Germain.

Vi har forresten enda et Arsenal-rykte, som vi kan ta med før vi forlater London. Ifølge Daily Telegraph er Arsene Wenger forberedt på å by åtte millioner pund for Ipswich-forsvareren Tyrone Mings.

Ellers er engelske aviser fredag fulle av artikler om at Manchester United skal handle stort i januar. Det er ikke lenge siden de meldte at United ikke skulle kjøpe noen, så det er ikke helt enkelt å vite hva man skal tro. Fredag meldes det imidlertid at Louis van Gaal skal bruke en hel milliard kroner på spillere i januar.

The Times forteller at United er ute etter spillere som Kevin Strootman og Mats Hummels, og at van Gaal i løpet av to år kan komme til å bruke over 3,5 milliarder kroner på spillerkjøp.

Vi reiser nordover, til Newcastle, hvor vi sannelig støter på Arsenal igjen. Alan Pardew frykter ifølge Daily Mail at Arsenal skal klare å lokke Moussa Sissoko bort fra St. James' Park.

Helt til slutt tar vi med at Leicester vil hente inn en forsvarsspiller i januar, og at klubben også vurderer å sende et tilbud til Jermain Defoe i Toronto FC, ifølge lokalavisen Leicester Mercury.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere