*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Paul Pogba. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)

Kampen om Paul Pogba intensiveres.

Arsenal har ifølge Daily Express planer om å kaste seg inn i kampen om signaturen til midtbanespilleren Paul Pogba, som i dag tilhører Juventus. Den tidligere Manchester United-spilleren er også ønsket av Chelsea og Manchester City.

Manchester United kunne nok også gjerne tenkt seg å få ham tilbake, men det skipet har Pogba sendt langt til sjøs.

Pogba har vel også signalisert at han gjerne blir i Juventus, men franskmannens alder og ferdigheter vil nok lokke disse storklubbene til å plassere rikelig med nuller på sine lønnstilbud til ham.

Arsenal kobles også til Marco Reus, i likhet med Liverpool og Manchester United. Daily Star hevder at Borussia Dortmund er innstilt på å selge 25-åringen.

Liverpool har på sin side mer enn nok med å overtale Raheem Sterling til å takke ja til en solid lønnsøkning. I denne artikkelen kan du lese at partene er langt unna en ny avtale.

Daily Star melder at Real Madrid håper å utnytte dette gjennom å legge inn et bud på 20-åringen med de dansende armene.

The Independent rapporterer at Martin Montoya vil gi Barcelona beskjed om at han ønsker å skifte klubb i januar, og at han står på ønskelisten til Liverpool.

Fredagens rykter tar oss også til Manchester City, som er i samtaler med Estudiantes om en overgang for den 20 år gamle forsvarsspilleren Joaquin Correa, hvis man skal tro Daily Mail. Avisen skriver at også Chelsea og Paris St-Germain har vist interesse for Correa.

Naboklubben Manchester United ble torsdag koblet til Nemanja Vidic, men dette avviser serberen som løgn ifølge det italienske nettstedet Calcio Mercato.

Ellers er det jo alltid på sin plass å tenke på QPR-fansen, som ifølge Daily Mail snart kan komme til å bli bedre kjent med 18 år gamle Ryan Manning fra Galway. Han spiller på Irlands ungdomslandslag og kobles til londonklubben.

Med dette avslutter vi fredagens ryktebørs og flytter tankene over til Nettavisens julebord.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.