*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

KOMMER TILBAKE? Paul Pogba kobles til Manchester United. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)

Kommer superstjernen tilbake til England?

02.01.15 10:25

God dag, folkens. Her er noen rykende ferske rykter fra fotballens verden.

Manchester United skal ha øremerket midler til å signere Juventus-spiller Paul Pogba. 21-åringen har som kjent en fortid i klubben, men ble aldri satset på av Alex Ferguson og forlot England til fordel for Italia. Der har han vokst frem til å bli en av verdens beste midtbanespillere. Uniteds hovedfokus er nå Pogba etter at overganger for Real Madrid-duoen Cristiano Ronaldo og Gareth Bale virker umulig å gjennomføre (Daily Star).

Manchester United kommer til å gjøre overgangen for Radamel Falcao permanent i januar for 31 millioner pund. (MARCA)

Liverpool skal lede kampen om Bayern-stjernen Xherdan Shaqiris signatur. 23-åringen skal også være ønsket av Inter Milan og Juventus (Metro).

Manchester City skal ha lagt inn et bud på 25 millioner pund for Swansea-stjernen Wilfried Bony. (Daily Star)

Swanseas styreformann Huw Jenkins sier imidlertid at klubben ikke har mottatt noen bud på Bony. (Daily Star)

De spanske mesterne Atletico Madrid hevder de har avslått et bud fra Manchester City for 19-åringen Jose Gimenez (Daily Mirror).

Arsenal kommer snart til å offentliggjøre at de slipper Lukas Podolski på lån til Inter for resten av sesongen. (Guardian)

Arsenal-manager Arsène Wenger ønsker også å sende en annen angriper ut på lån. Nå håper nemlig Wenger at Yaya Sanogo går til en annen Premier League-klubb for å høste erfaringer. Aston Villa, Crystal Palace og Sunderland skal være aktuelle klubber. (Daily Mirror)

Samtidig rapporteres det at Arsenal har fått avslått et bud på den polske 16-åringen Krystian Bielik, som spiller for Henning Bergs Legia Warsawa. (Metro)

Ifølge Liverpool Echo og andre britiske medier kommer Liverpool-kaptein Steven Gerrard fredag til å kunngjøre at han forlater Liverpool til sommeren. SISTE: Dette er nå bekreftet.

Og til slutt:

Liverpool og Tottenham jakter fortsatt West Bromwich-stjernen Saido Berahino, og klubbene må trolig ut med 14 millioner pund for å sikre tjenestene hans (talkSPORT).

Ha en fin dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag