RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

FØLRTER: Alexandre Lacazette skal ha hintet om at han gjerne drar til England.
FØLRTER: Alexandre Lacazette skal ha hintet om at han gjerne drar til England. Foto: Nicolas Tucat (Afp / NTB scanpix)
Stjernespiss flørter med Premier League-klubber.

Mats Hummels er en spiller de fleste Manchester United-fans får vann i munnen av når han kobles til deres klubb og det blir tyskeren ofte. Denne gang er det Mirror som hevder at United er i ferd med å legge inn et bud på 35 millioner pund for stopperen. Det sies at manager Louis van Gaal håper å dra nytte av Borussia Dortmunds svake sesong i Bundesligaen (Mirror).

På Old Trafford får også keeper David De Gea mye oppmerksomhet om dagen. Burvokteren går og venter på en ny kontrakt, mens Real Madrid lurer i buskene. Nå meldes det imidlertid at United vurderer å vente med å gi spanjolen et nytt tilbud til sommeren. Grunnen til dette skal være at ledelsen i klubben ønsker å rette alt fokus mot Radamel Falcao og avgjørelsen om hvorvidt klubben skal kjøpe ham permanent fra Monaco (Telegraph).

Daily Star på sin side skriver det totalt motsatte denne fredagen og hevder at De Gea allerede har fått tilbud om en kontrakt verdt 140.000 pund i uka. Det er omtrent dobbelt så mye som keeperen tjener per dags dato (Daily Star).

Torsdag kunne vil lese at Olympiakos hadde forhørt seg om Liverpools Mario Balotelli, men nå meldes det at italieneren ikke er interessert i en overgang til gresk fotball. Balotelli kom til Liverpool i fjor sommer (Daily Star).

Alexandre Lacazette er en ettertraktet mann og både Liverpool og Arsenal har nå et håp om å slå kloa i Lyon-spissen. Lacazette skal angivelig ha uttalt at han ønsker å fortsette karrieren i Spania eller England (Express).

Liverpool-manager Brendan Rodgers fortsetter jakten på en ny keeper og skal nå vurdere å hente Barcelonas Marc-Andre ter Stegen, hevder Daily Star. Tyskeren kom til Barca så sent som i fjor sommer (Daily Star).

Newcastle jakter ny hovedtrener og det er ventet at klubben vil slå av en prat med tidligere Arsenal-spiller Remi Garde. Frank De Boer fra Ajax og Paul Clement i Real Madrid er andre kandidater som har blitt nevnt (Telegraph).

Til tross for at de fleste troverdige eksperter er enige om at Lionel Messi ikke kommer til å forlate Barcelona, stopper ikke ryktene rundt argentineren. Nå skriver The Sun at Messi er villig til å høre på tilbud fra både Chelsea og Manchester City og at en totalpakke (lønn og overgangssum) på 500 millioner pund skal være nok til å lokke Messi til balløya. The Sun har imidlertid glemt å tenke på Financial Fair Play da de lagde dette ryktet, tenker vi (The Sun).

Stopperen Matija Nastasic ser ut til å forlate Manchester City. Schalke 04 ønsker spilleren og vil betale rundt 10 millioner pund (Daily Mail).

Til slutt tar vi med at sønnen til Dennis Wise - mannen som kunne starte bråk i et tomt rom - har signert for Arsenal. 15-åringen spiller dermed på lag med blant annet sønnene til David Beckham og nevøen til Frank Lampard (Mail).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere