RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
CHELSEA-AKTUELL: Douglas Costa.
CHELSEA-AKTUELL: Douglas Costa. Foto: Miguel Riopa (Afp / NTB scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Ny brasilianer skal være på vei til Chelsea.

Vi starter ryktene med Daily Express, som melder at Javier «Chicharito» Hernandez sannsynligvis ikke blir værende i Real Madrid når utlånsavtalen med Manchester United går ut på dato. Meksikaneren returnerer muligens til Old Trafford i stedet.

The Sun melder at Chelsea jobber med å hente den 24 år gamle midtbanespilleren Douglas Costa fra Sjakhtar Donetsk. Han kan spille ving på både høyre og venstre side eller i midten, bak spissplassen. Brasilianeren er inne i sin sjette sesong hos den ukrainske klubben.

Hvis man følger med på engelsk fotball, har man for lengst fått med seg Hulls fetisj for Tottenham-spillere. Nestemann som kan ta turen fra White Hart Lane til KC Stadium er Aaron Lennon, ifølge lokalavisen Hull Daily Mail. Generelt er for øvrig rykter fra lokalaviser meget pålitelige.

LIVE HELE DAGEN: Få siste nytt innen overgangsrykter her!

Gamle, ærverdige The Times (først utgitt i 1785) forteller oss at West Bromwich-manager Tony Pulis bekrefter at han er interessert i å hente Darren Fletcher fra Manchester United. Han er også interessert i Wigan-vingen Callum McManaman.

Daily Mail har et morsomt rykte i dag: QPR er blitt tilbudt den tidligere AC Milan-stjernen Alexandre Pato, som nå er tilbake i Brasil og spiller for Sao Paulo, på utlån fra Corinthians. 25-åringen har 27 landskamper for Brasil.

London Evening Standard rapporterer at Roma ønsker å låne Mohamed Salah fra Chelsea ut inneværende sesong, men at den italienske klubben ikke ønsker å betale mer enn 380.000 pund for utlånet.

Daily Star er det normalt ikke verdt å bruke så mye tid på, men for underholdningens skyld kan vi jo ta med at avisen hevder at Manchester United forsøker å kuppe Arsenals kjøp av Gabriel Paulista fra Villarreal.

Abou Diaby ser ut til å ha spilt sin siste kamp for Arsenal, mener Daily Telegraph. Han er en spiller som Arsene Wenger har stor sans for, men skader gjør at det ser vanskelig ut for ham å bli den midtbanesjefen Arsenal drømte om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere