RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT: Saido Berahino.
PÅ VEI BORT: Saido Berahino. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)
Her er balløyas mest omtalte mann om dagen.

Det skal angivelig være svært dårlig stemning i West Bromwich Albion. Klubben skal ha likt det svært dårlig at spissen Saido Berahino nylig uttalte at han ønsket å dra videre i karrieren for å oppleve større ting. Spissen skal nå være satt på overgangslisten av Premier League-klubben og både Liverpool og Tottenham er blant klubbene som kikker nærmere på 21-åringen.

WBA hadde i utgangspunktet planer om å tilby måljegeren en ny kontrakt, men disse planene skal nå være skrinlagt, hevder avisen The Telegraph.

Lagkompisene til U21-landslagsspissen skal også ha fått nok av oppførselen til Berahino og Metro skriver at spissen nå bli ignorert av medspillerne.

Arsenal jaktet som kjent en stopper i januarvinduet og endte til slutt opp med Gabriel. Londonklubben skal også ha ført samtaler med St. Etienne-kaptein Loic Perrin, men partene kom aldri til enighet om en avtale.

Stevan Jovetics framtid i Manchester City er svært usikker, etter at spissen fra Montenegro nå har blir vraket fra klubbens Champions League-tropp.

Kevin Mirallas ble koblet bort fra Everton i januar, uten at en overgang ble materialisert. Nå er han sitert på i belgiske medier at han ønsker en ny utfordring. Tottenham er blant de som er beundrere av belgieren.

West Ham ønsker seg QPR-stopper Steven Caulker og skal stå klar med et bud på spilleren til sommeren, hvis QPR rykker ned fra Premier League.

Sagaen om Hatem Ben Arfa fortsetter. Urokråka fra Frankrike skal nå ha vært aktuell for en overgang til New York City i USA, men klubbens trener, Jason Kreis, skal ha satt ned foten og hindret at Ben Arfa ble hentet til klubben.

Manchester United-manager Louis van Gaal ønsker å hente PSVs Memphis Depay til Old Trafford. 20-åringen vil koste rundt 10 millioner pund. Depay og van Gaal kjenner hverandre godt fra det nederlandske landslaget.

Tim Sherwood er favoritt til å ta over managerjobben i QPR, men den tidligere Spurs-mannen krever hele seks millioner pund over tre år i jobben.

Kilder: BBC, Daily Express, Daily Star, The Mirror, Talksport, Liverpool Echo, The Times, Daily Mail, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere