Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

City, Liverpool og Tottenham vil ha Forlan.

Liverpool og Tottenham, i tillegg til Manchester City, krangler om Atletico Madrids Diego Forlan. Han har nylig innrømmet at han er interessert i en retur til Premier League. Den tidligere Manchester United-spilleren floppet den gangen med 17 mål på 95 kamper, men har nå fått troen på sine evner etter å ha spilt svært overbevisende i Spania. (Daily Mirror)

Tottenham vil gjerne ha den tidligere Arsenal-favoritten Patrick Vieiras tjenester. De skal ha tilbudt franskmannen en ettårs prestasjonsbasert kontrakt med maks 300 000 kr i uken som grunnlønn. Noe som er betydelig mindre enn det han nå tjener i Inter. Han er villig til å gjøre dette for å kunne vise seg frem og dermed være aktuell for VM i sommer. (Daily Mail)

Men Tottenham kan få kamp fra Liverpool som også kunne tenke seg franskmannens tjenester. (The Telegraph)

Nyansatt Portsmouth-manager Avram Grant har blitt lovet midler til å kjøpe flere nye spillere til nyttår. De fikk nylig forbud mot å kjøpe spillere som følge av økonomiske problemer, og har i stedet solgt unna i stor stil. Portsmouth regner med at overgangsforbudet vil fjernes over nyåret. (The Sun)

Les mer:Hangeland forlenger med Fulham.

Manchester United skal ha snappet opp Cardiffs Adam Matthews rett foran snuten til Arsenal. Tenåringen vil dra til Old Trafford for 45 millioner kroner når overgangsvinduet åpner i januar. (The Sun)

Tottenham skal ha inngått en avtale om å kjøpe Rangers-forsvareren Madjid Bougherra til White Hart Lane. (The Sun)

Aston Villa-manager Martin O’Neill jakter på Portugals Miguel. Valencia-spilleren skal ha blitt uvenn med trener Unai Emery. (The Sun)

Tidligere landslagsspiller Paul Gascoigne sier at England ikke burde ha så store forventninger til Wayne Rooney til 2010 VM. (Daily Mirror)

Liverpool-spissen Fernando Torres insisterer på at Rafael Benitez er mannen som skal få klubben ut av uføret. (Daily Express)

Den mystiske hestemorkakehealeren har tilsynelatende gjort underverker med Manchester City, Arsenal og Liverpool-spillere. Men den fungerer ikke på Chelsea-spilleren Frank Lampard. Etter en times behandling ble han ikke noe bedre og bestemte seg for å sette seg på første fly hjem igjen for å blir frisk igjen på gamlemåten. (The Independent)

En annen Chelsea-spiller som ikke har lykkes helt er England-kaptein John Terry. Et mindre markedsføringsfirma skal ha prøvd å promotere spilleren på vegne av Terry i Michael Owen-stil (for dem som husker hans reklamestunt i vår). Det står skrevet blant annet:

- John Terry kan brukes til å skape blest om forskjellige merkevarer, produkter og tjenester over hele verden.

- Årets pappa 2008.

- Han er stemt frem som en av verdens mest innflytelsesrike mennesker. (Daily Mail)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar