Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Manchester City ønsker seg «United»-dødaren.

Ivica Olic er mest kjent for «sin fart, sin utholdenhet, sin styrke, sin evne til å binde opp motspillere, og sine iskalde avslutninger» kan man lese i spillerens profil på Wikipedia. Det er med andre ord litt av en spiss som skal ha mye av æren for at Manchester United er ute av Mesterligaen. Kroaten scoret det viktige 2-1-målet i München, og det like viktige 3-1-målet i Manchester. Dette har heller ikke gått ubemerket hen, og ikke uventet er det Manchester City som nå bokstavelig talt sikler på «United»-dødaren. Det skriver i hvert fall The Daily Mail.

City-manager Roberto Mancini skal ha blitt svært imponert over Olic, men 30-åringen er ikke den eneste den stilsikre italieneren har latt seg begeistre av. Benficas Angel De Maria har i evigheter blitt linket til de lyseblå, og City-manageren skal ifølge ryktene ha vært på Anfield torsdag for å sluttføre en overgang verdt rundt 200 millioner for den argentinske vingen.

De styrtrike fra Manchester skal også følge nøye med på situasjonen til tidligere Arsenal-ess Mathieu Flamini, men franskmannen selv ønsker helst å bli værende i AC Milan.

Det er ikke snakk om de samme pengesummene når Tottenham nå skal på spillerjakt. En og annen storsignering blir det sikkert også på White Hart Lane i sommer, men enn så lenge må Spurs-fansen nøye seg med ryktet om at Real Madrids Guti skal være aktuell. 33-åringen kan ankomme London på gratis overgang i sommer, skriver Daily Mail fredag.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Arsenal har den siste tiden måtte klare seg med Nicklas Bendtner på topp. Dansken har gjort sine saker bra, men det er nok ikke mange Arsenal-fans imot at Robin van Persie nå ser ut til å nærme seg comeback. Nederlenderen kan være tilbake på banen allerede i hatkampen mot Tottenham neste onsdag, etter at han vært ute i seks måneder med en ankelskade.

Birminghams svenske midtbanespiller Sebastian Larsson har også en fortid i Arsenal, men det er ikke gamleklubben som vil hente ham til sommeren. I stedet har Newcastle, som er tilbake i toppdivisjonen fra høsten, og Sunderland meldt sin interesse.

Wigan-manager Roberto Martinez har blitt bøtelagt av det engelske fotballforbundet (FA), etter at han anklaget dommer Stuart Atwell for å lyve i etterkant av oppgjøret mot City 29.mars.

En annen mann i hardt vær er Burnley-sjef Brian Laws. Den tidligere Sheffield Wednesday-treneren har ikke akkurat vært noen frelser så langt, og laget ligger på trygg nedrykksplass fem serierunder før slutt. Dette kan fort medføre sparken, men Laws skal likevel ha uttalt at han blir sjokkert om så skjer, fordi han har vært i samtaler med ledelsen om en kontraktforlengelse.

Hilario har i lang tid måtte nøye seg med å være reserve for Petr Cech i Chelsea, og selv om det sikkert er en fin og lukrativ jobb, så ønsker sisteskansen nå mer spilletid. Chelsea har i tillegg flere alternativer på keeperplass, og skal være villig til å slippe Hilario til Sporting Lisboa i sommer.

Mye tyder på at James Beattie kan være ferdig i Stoke. Ifølge The Daily Mail skal unggutten Louis Moult nå stå foran kraftspissen i køen om en plass i startoppstillingen på Britannia.

Og vi avslutter med Hull-nytt. Laget som kjemper en desperat kamp om å overleve i Premier League, må trolig klare seg uten Stephen Hunt resten av sesongen på grunn av en skade.

Kilder: Daily Mail, Sportinglife, Daily Mirror, The Sun, Daily Star.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken