Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Andre Villas-Boas vil snyte Manchester United.

André Villas-Boas er på plass som manager i Tottenham, og det skal visstnok satses hardt på White Hart Lane. Luka Modric kan se ut til å forsvinne, og det er fortsatt usikkerhet rundt Rafael van der Vaart, men ellers får nok portugiseren beholde det meste av troppen han har til disposisjon. Ja, også kommer det trolig inn en del nye hos londonklubben, da.

Den brasilianske midtbanemannen Oscar, som spiller for Internacional, har nå bekreftet at Tottenham har vist interesse for ham. Ryktene har florert en stund allerede.

Villas-Boas ser også mot Manchester i jakten på forsterkninger, nærmere bestemt den røde delen av industribyen. Portugiseren skal angivelig ha lagt sin elsk på den talentfulle stopperen Ezekiel Fryers, og kontakt skal allerede ha blitt opprettet. United-sjef Sir Alex Ferguson har imidlertid ikke lyst til å slippe unggutten, og ifølge The Mirror er det duket for «krig».

Mer Spurs. Londonklubben snuser også på bereiste Lassana Diarra. Den anvendelige spilleren har tidligere vært i både Arsenal, Chelsea og Portsmouth. Nå holder han til i Real Madrid, men det er trangt om plassene hos den spanske hovedstadsklubben, og dermed kan Diarra få flytte på seg. Dette har kommet Tottenham for øret og 27-åringen kan ende opp i England igjen.

Litt mer om van der Vaart. Daily Mail skriver at Spurs nå er villige til å høre på bud på den offensive midtbanemannen og at en sum på rundt 10 millioner pund kan føre til et salg.

Vi er fortsatt ikke lei Tottenham-rykter, men føler det er på tide å stikke en tur bort til Emirates. Der viskes det om at Juventus nå er favoritt til å sikre seg Robin van Persie i sommer. Spissen ga beskjed tidligere i uken om at han ikke ville skrive ny kontrakt med Arsenal. Både Manchester City og Manchester United har også blitt koblet med den målfarlige spilleren.

En annen som kan forsvinne fra «The Gunners» er Theo Walcott. Den hurtige spilleren er også inne i siste kontraktsår med klubben, og skal nå være usikker på framtiden.

Det er likevel ikke bare folk på vei ut i Arsenal. Manager Arsène Wenger vil gjerne også hente inn noen folk, og Newcastles Cheick Tiote skal angivelig stå på en av franskmannens ønskelister. Wenger er imidlertid lite lysten på å betale 20 millioner pund, slik Tyneside-klubben krever. Arsenal skal også være interessert i Rennes-spiller Tongo Doumbia.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Manchester United nå. Sir Alex Ferguson ønsker nok å gjenerobre tronen i Premier League neste sesong, og et bud Joao Moutinho skal være på trappene. Prisen? 20 millioner pund.

I Chelsea handler det meste om Victor Moses denne fredagen. Londonklubben skal nå være i ferd med å sluttføre en avtale for Wigan-spilleren, verdt 10 millioner pund.

I Manchester City har det skjedd fint lite i sommer, men nå kan det i hvert fall hende klubben blir kvitt Wayne Bridge - igjen. Brighton vil gjerne låne den «glemte» venstrebacken.

Vi tar også med at flinke David Silva skal være i ferd med å skrive under på en ny kontrakt med de lyseblå. Den vil strekke seg over fem år og være verdt 52 millioner pund.

Newcastle satser ungt. Klubben som imponerte både på banen og på overgangsmarkedet i fjor skal nå være nær en avtale for stortalentet Gaël Bigirimana (18) fra Coventry.

Og slik går no dagan.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Times, Daily Mirror, Metro, Independent, Daily Express, talkSport, Metro.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar