Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Superspissen er ønsket på balløya.

I sommer gikk superspissen Falcao til Monaco for store penger. Allerede i januar kan måljegeren flytte videre, skal vi tro engelsk sladrepresse.

Chelsea med manager José Mourinho i spissen skal være ute etter kolombianeren, men også Real Madrid har et ønske om å hente Falcao tilbake til Spania.

Den samme blå klubben skal også være interessert i AC Milan-spiss Mario Balotelli, men den omstridte angriperen skal ikke være lysten på en overgang.

Diego Forlan ble aldri noen stor hit i Manchester United, men det stopper ikke West Ham fra å gi uruguayaneren en ny sjanse på balløya. Londonklubben vil ha veteranen.

Tottenhams Jermain Defoe er en annen som står på ønskelisten til Sam Allardyce i West Ham. Spurs krever imidlertid 6,5 millioner pund for 31-åringen.

Newcastle mener det er stuerent å tømme Frankrike for spillere og blir fredag koblet med Bafetimbi Gomis - igjen. Spissen var også aktuell for klubben i sommer.

Tyneside-klubben kan også komme til å rydde i stallen i løpet av vinteren. Papiss Cissé, Davide Santon og Tim Krul kan alle forsvinne, om det rette budet kommer på bordet.

Adrien Rabiot er kanskje ikke den mest kjente spilleren hos Paris Saint-Germain, men både Chelsea og Tottenham skal ha 18-åringen på ønskelisten.

Barcelona mister etter alle solemerker Victor Valdes etter denne sesongen og nå skal klubben allerede være i samtaler med en erstatter. Mange denne erstatteren er Liverpools José Manuel Reina, som for tiden er på lån i Napoli. Burvokteren har en fortid i nettopp Barcelona. Marc-André ter Stegen fra Borussia Mönchengladbach er også koblet til Barca.

Liverpool, som nok er villig til å slippe Reina, skal for øvrig være interessert i Lazios unge midtbanespiller, Ogenyi Onazi. 20-åringen kan signere allerede i januar.

Spanske Xabi Alonso skal være ønsket av både Chelsea og Manchester United, men langpasningeksperten skal nå ha signert en ny avtale med Real Madrid. Den skal være verdt 4 millioner pund per sesong og strekker seg fram til 2016.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Times, ESPN, Express, Metro.

Reklame

Rekordlav pris på Garmin-favoritt