Fredagens Premier Leaguer-rykter

Foto: SUZANNE PLUNKETT (Reuters)

Gareth Bale er aktuell for Premier League-rival.

04.05.12 10:17

Manchester United er nær ved å lande en avtale for Borussia Dortmunds japanske playmaker Shinji Kagawa. 23-åringen kommer trolig til å signere en treårsavtale på Old Trafford.
(Talk Sport)

Barcelona-forsvarer Dani Alves kommer til å avvise en overgang til Manchester City og vil heller bli på Nou Camp.
(Talk Sport)

Men City vil nok handle litt i sommer likevel, tipper vi. Blant annet forbereder de et bud på Tottenhams Gareth Bale, og kommer til å tilby 40 millioner pund pluss noen spillere for å hente den lynraske kantspilleren. City lover å tredoble spillerens lønn.
(Daily Mirror)

Tottenham kommer ti å kjempe på andre fronter også. Både Spurs og Arsenal er nemlig interessert i følgende trio: Blackburns Junior Hoilett, Ajax’ Jan Vertonghen og Lilles Eden Hazard.
(The Telegraph)

Newcastle møter også motstandmotstand i sin kamp for å hente Barnsleys Jacob Butterfield (22). Midtbanespillerens andre alternativ er nyopprykkede Reading.
(Daily Mail)

Ola John (19) er utrolig nok verken norsk, svensk eller dansk, men nederlandsk. Twente-spilleren er ønsket av både Sunderland og Aston Villa, men foretrekker angivelig å dra til Benfica.
(A Bola)

Liverpool ønsker å øke taklingsferdighetene på midtbanen og vurderer et fremstøt for å hente Manchester Citys nederlandske landslagspiller Nigel de Jong.
(Caught Offside)

Arsenals håp om å få beholde Robin van Persie har kanskje økt etter at Manchester City har vurdert ham og verdsatt ham til bare 20 millioner pund.
(Daily Express)

Real Madrid derimot ønsker seg en Arsenal-spiller, nemlig midtbanegenerator Alex Song.
(Daily Mirror)

Swansea må trolig se langt etter å signere Gylfi Sigurdsson på en permanent overgang fra Hoffenheim. Den tyske klubben ønsker 8,2 millioner pund for islendingen som har vært på utlån hos Swansea denne sesong.
(Daily Mail)

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.