RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freddy gjør comeback i kveld

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Hjerteopererte Freddy dos Santos har ikke spilt toppfotball siden i fjor sommer.

Freddy dos Santos er tilbake etter hjerteoperasjonen i fjor, og starter etter det Nettavisen erfarer på høyrebacken for Vålerenga kveldens Tippeliga-kamp mot Viking.

Amin Nouri som imponerte på høyreback i fjor er vraket fra Vålerengas tropp.

- Det har vært en tøff og åpen duell i hele vinter. Vi får brynt oss skikkelig på trening, nå er det opp til Martin å avgjøre hvem av oss som spiller, har Freddy dos Santos sagt til klubbens nettside.

Nouri vraket
Manager Martin Andresen forklarer vrakingen av Nouri slik, ifølge Vålerengas nettsider:

- Amin var god i fjor og er en spiller vi fortsatt har veldig trua på. I vinter har det gått litt tyngre for han, men han er på vei igjen nå. Konkurransen om backplassen er tøff og denne gangen ble han ikke med.

På venstreback starter Andreas Nordvik.

Bengt Sæternes ble den første Vålerenga-spilleren som laget mer enn 10 mål i en sesong i toppserien da han nettet 11 ganger i fjor.

I kveld starter han på benken. Oslo-laget velger i stedet å satse på trioen Luton Shelton, Moa og Morten Berre i angrep.

På midtbanen stiller ungguttene Harmeet Singh og Mohammed Fellah sammen med Kristofer Hæstad. Bojan Zajic sliter med skade og er ikke i troppen. Også Dawda Leigh er skadet.

Bjarnason klar for Viking
Rogalands Avis mener å kjenne Vikings startoppstilling. Mest spenning var det knyttet til om Birkir Bjarnason ville bli klar etter en liten tåskade, men ifølge lokalavisen stiller han til start på midtbanen sammen med Tomasz Sokolowski og André Danielsen.

På topp for Viking stiller den nye juvelen Patrik Ingelsten sammen med Alexander Ødegaard og Andreas Ulland Andersen.

Trolige lag i kveld:

VIF: (4-3-3): Lars Hirschfeld - Andreas Nordvik, Stefan Strandberg, André Muri, Freddy dos Santos - Kristofer Hæstad, Harmeet Singh, Mohammed Fellah - Luton Shelton, Moa, Morten Berre.

VIKING: (4-3-3): Rune A. Jarstein - Håkon Skogseid, Børre Steenslid, Indridi Sigurdsson, Trond Erik Bertelsen - André Danielsen, Tomasz Sokolowski, Birkir Bjarnason - Andreas Ulland Andersen, Patrik Ingelsten, Alexander Ødegaard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere