*Nettavisen* Sport.

Fredrikstad mister grepet

Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX

Og uten Piiroja blir det tungt i Bodø

15.09.10 12:29

Les også:Lesernes oddstips onsdag
Tippetips:Går Milans stjerner på en ny smell?
Trav:Fantastisk V65-banker!

Med overskudd på våre spilleforslag for femte dag på rad, der vårt objekt fra Championship Leicester innfridde, er Sportspill.no i knallform om dagen.

Onsdagens meny er innholdsrik, men ikke like spillemesssig interessant som tirsdagen (og torsdagen). Men med åtte Champions League-kamper, ispedd Adeccoliga, svensk fotball og svensk hockey er det nok å glede seg til.

Spenning i Adecco
Det drar seg til i Adeccoligaen og etter helgens resultater har Sogndal fått en luke på seks poeng ned til Fredrikstad på andreplass og sju poeng ned til Sarpsborg på tredje. Bodø/Glimt på femte er ytterligere to poeng bak Sarpsborg og innehar i øyeblikket femteplassen som gir kvalik mot nummer 14 i Tippeligaen. Og med seier i ettermiddag er Glimt kun ett poeng bak Fredrikstad.

I dag kan du vinne 36 millioner kroner i Viking Lotto!

Tilbake på Aspmyra
Søndagens borteseier i Bergen mot LøvHam gjør at Bodø/Glimt for alvor har meldt seg på i opprykkskampen, og hjemme på Aspmyra har Bodø/Gilmt vært solide. Aspmyra-tallene er 7-0-2, og etter at hjemmelaget nå har spilt fire av fem siste seriekamper på fremmed gress (to siste er vunnet), har Bodø-laget fem av sine resterende åtte kamper igjen på Aspmyra.

Hos hjemmelaget må Anders Konradsen sone karantene for gule kort, men ellers er det får problemer. Noe som blant annet betyr at evigunge Runar Berg og profiler som Christian Berg og Thiago Martins er klare for en spennende opprykkshøst.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Er svekket
Motstander Fredrikstad er derimot hardere rammet. Viktige Celso Borges returnerer riktignok etter karantene, men nå må Adeccoligaens kanskje aller beste spiller, Raio Piiroja, unnværes på grunn av karantene. Den estiske landslagskapteinen er svært viktig for FFK både defensivt og offensivt. På defensive dødballer er han en ryddegutt av rang, og midtstopperen er også et livsfarlig våpen på cornere og frispark. Formen er også nedadgående, kun 1-2-2 på de fem siste og i øyeblikket er det ikke opprykkstakter over Fredrikstad.Legg så til at gode spillere som Matthias Andersson (scoret 10 mål denne sesongen) og Wallace Fernando Pereira forsvant i overgangsvinduet, så er det et klart svekket Fredrikstad som reiser til Bodø. Roger Risholt er hentet inn fra Kongsvinger, men uansett så tror vi Fredrikstad får problemer i kveld. FFK skal for øvrig ha seks av sine åtte siste seriekamper på bortebane, og har et tøft program igjen.

Hjemmeseier på Aspmyra betales med 2,05 i odds, og vi spiller Glimt.

Tysk seier
Vi kombinerer Glimt med fjorårets tapende finalist i Champions League, Bayern München. De tyske seriemesterne har hatt en laber start på den hjemlige sesongen, nær sagt som vanlig. Og da er det ofte slike kvelder i Europa som får fart på maskineriet igjen og selv om både Arjen Robben og Franck Ribery mangler (har vært ute en stund nå), så er det bøttevis med kvalitet igjen i mannskapet. Som f.eks Thomas Muller, Bastian von Schweinsteiger, Ivica Olic, Tim Kroos, Mark Van Bommel og Philip Lahm.

Vi advarte for Roma i lørdagens oddstips og mente at Cagliari ville skape trøbbel. 1-5 tapte Roma da og sesongstarten har vært elendig. Etter å ha se tt Roma i de to kampene, er det vanskelig å se hvordan Roma skal få med seg poeng i kveld. Svært viktige fravær i Mirko Vucinic, John Arne Riise og Phillipe Mexes blant flere og kaptein Francesco Totti er småskadet og heller ikke i form.

Vi har ingen tro på at Roma skaper trøbbel for tyskerne i kveld og selv om 1,55 er labert får Bayern München vår klare tillitt.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Spilleforslaget blir da
Kamp 1 Bodø/Glimt - Fredrikstad 2,05 3,20 2,65
Kamp 23 Bayern München - Roma 1,55 3,45 4,65

Vår innsats er 100 kroner og totaloddsen er 3,18
Dobbelen kan du spille her (innsatsen styrer du selv)

Her finner du dagens oddsprogram:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.