Fredrikstad mot stygg rekord

Fredrikstad har sluppet inn mål i sine 24 siste kamper i norsk toppserie, og er nær ved å slette Branns stygge baklengsmål-rekord i norsk fotball.

16.04.04 11:57

Ifølge Infostrada slapp Brann inn ett mål eller mer i 27 toppseriekamper på rad fra august 1994 til samme måned året etter. Det er verst så langt. Etter 0-2-tapet mot Lillestrøm står Fredrikstad med 24 kamper på rad med baklengsmål.

Til helga venter Rosenborg. Så Molde. Deretter Vålerenga. Og så Odd Grenland. Dermed virker det langt i fra usannsynlig at Fredrikstad sletter Branns negative rekord i løpet av mai måned.

Viktigst å vinne
- Historien kan vi ikke gjøre noe med. De fleste av disse kampene ble jo spilt for en masse år siden. Vi må gripe tak i de kampene vi nå skal spille, men tenker ikke på denne statistikken. Hvis vi slipper inn et mål så gjør ikke det noe så lenge vi vinner, sier FFKs sportslige leder, Harry Hansen, til TV 2 Nettavisen.

Midtbanespiller Roger Risholt bryr seg heller ikke om statistikken.

- Det hadde vært verre hvis vi ikke hadde scoret mål på 24 kamper. Det er jo å score mål som er problemet vårt. Jeg kan nesten ikke huske sist vi scoret mål, sier han.

- Stopper ikke nå
Rosenborgs assistenttrener, Rune Skarsfjord, er klar til å påføre plankebylaget kamp nummer 25 med baklengs.

- Vi skal gjøre vårt for at den rekka skal fortsette. Jeg håper ikke at Fredrikstad overtar den rekorden, men rekka får stoppe etter kampen mot oss, sier han til TV 2 Nettavisen.

Tror du Fredrikstad overtar Branns rekord med baklengs i de neste kampene mot RBK, Molde, VIF og Odd? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag