*Nettavisen* Sport.

Fredrikstads 11. uten seier

Fredrikstad er av mange tippet rett ned i 1. divisjon denne sesongen. Og med 11 kamper uten seier i treningskampene, kan mange få rett i sine spådommer.

26.03.04 19:39

FFK - CAFÉ OPERA 2-3: Fredag kveld tapte Knut Thorbjørn Eggens mannskap 2-3 mot Café Opera fra svensk 1. divisjon. Markus Ringberg og Roger Helland scoret Fredrikstads mål i første omgang. Men sistnevnte må også ta del i skylden for tapet. Helland pådro seg rødt kort tidlig i andre omgang, noe som var med på å spolere en mulig FFK-seier.

- Det er surt å tape en kamp hvor vi føler vi er mye bedre enn motstanderen, sa Knut Torbjørn Eggen etter kampen til klubbens hjemmeside.

- Vi savner litt vinnerinstinkt, og må bli smarter foran målene, sa en litt småirritert FFK-trener.

- FFK klart best
Han mener Fredrikstad var det klart beste laget i treningskampen på La Manga.

- Alle som ser kampen, mener at det er kvalitetsforskjell på lagene. Det er mye å rette på, men vi skaper mange sjanser. Positivt er det at vi scorer to mål, det er en stund siden sist vi scoret. Vi dominerer hele 1.omgang, men vi sovner litt etter at vi tok ledelsen, og det kan vi ikke tillate oss. I andre omgang spiller vi i kraftig motvind, men fører kampen, og har 3-4 store sjanser tidlig i omgangen. Selv etter utvisningen på Roger er det vi som fører spillet, mener Knut Thorbjørn Eggen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.