RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frelseren David Beckham

(Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Med en målkåt David Beckham (31) tilbake fra start ble tre poeng for Real Madrid lørdag kveld.

Real Sociedad - Real Madrid 1-2:

For første gang siden 7. januar var LA Galaxy-klare David Beckham tilbake i varmen for Real Madrid mot Sociedad lørdag.

Supercomeback
Hovedstadklubben spilte ingen stor kamp på bortebane, men for en retur det ble for Beckham!

Engelskmannen utlignet til 1-1 på frispark i det 37. minutt, og feiringen levnet ingen tvil om at en bør ble løftet fra midtbanemannens skuldre.

- Jeg er glad for at han scoret på et frispark, for han har ikke puttet på så mange av dem denne sesongen. Han spilte en fantastisk kamp i dag, sier trener Fabio Capello ifølge Reuters.

Capello har tidligere sagt at Beckham ikke skulle spille mer for Real Madrid. Nå er nok italieneren glad han ombestemte seg.

Gult kort
Beckham markerte også sitt comeback ved å få gult kort i det 76. minutt.

Tidligere i kampen hadde nedrykkskandidat Real Sociedad tatt ledelsen. Aranburu sørget nemlig for 1-0 i det 8. minutt, etter en stor keepertabbe av Iker Casillas.

En tidligere United-kollega av Beckham skulle få æren av å bli matchvinner. Bare tre minutter etter hvilen gjorde Ruud van Nistelrooy 2-1 med et kontant hodestøt.

Gullkamp
Etter to strake tap kan trener Fabio Capello puste litt lettere lørdag. De tre poengene mot Sociedad var ekstremt viktige i gullkampen, og det spørs om Beckhams mål ikke har sikret ham en viktig rolle i Real Madrid utover våren.

Real Madrid er nå nummer tre med 41 poeng på 22 kamper. Barcelona leder La Liga med 43 poeng på 21 kamper, og møter Racing Santander til dyst søndag.

Se tabellen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere