*Nettavisen* Sport.

«Frelseren» tilbake i Godset

TILBAKE: Mohammed Abu har blitt Strømsgodset-spiller igjen. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Blir trolig klubbens dyreste spiller noensinne.

21.02.14 18:36

Midtbanespilleren Mohammed Abu er klar for Strømsgodset - igjen.

Abu har tidligere vært på utlån i drammensklubben to ganger og gjorde sine saker svært bra i klubben. Han kommer fra Manchester City.

Denne gangen skal det dreie seg om en permanent overgang for mannen fra Ghana. Han har skrevet under på en fireårsavtale, opplyser klubben.

Lokalavisen Drammens Tidene har tidligere meldt at midtbanemannen trolig er klubbens dyreste spiller noensinne, uten at Godset går ut med noen sum.

Da Abu kom tilbake til Godset for andre gang i 2012, fikk han følgende støtteerklæring av hovedtrener Ronny Deila.

- Med en gang han kom inn i rommet, var det som Jesus sto i garderoben, sa treneren til Nettavisen og øvrig presse den gang.

22-åringen har vært Manchester Citys eiendom siden 2010.

Han har også vært utlånt en rekke ganger. I tillegg til Godset har han vært i Eintracht Frankfurt, Rayo Vallecano, FC Lorient, og AGF Århus.

- Det har vært vanskelig gjennom de siste to årene. Jeg var også litt uheldig med skaden som kom da jeg følte det begynte å gå bedre, sier Abu.

- Det er veldig frustrerende, for det gjør jo at jeg ikke får gjort jobben min. Jeg takker Gud for at jeg nå har kommet tilbake fra skaden, og forbedrer meg sakte, men sikkert, som spiller, sier han videre til Strømsgodsets nettside.

Fra før i vinter har drammenserne sikret seg midtbanespillerne Patrick Olsen fra Inter og Francisco Junior fra Everton på lån, og burde dermed ha bra med erstattere for Stefan Johansen, som dro til skotske Celtic i januar.

Godset er for tiden på treningsleir i Spania.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.