RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremdeles helt åpent om 4. plassen

Sist oppdatert:
Verken Aston Villa eller Newcastle maktet å sikre seg et forsprang i kampen om den viktige fjerdeplassen søndag ettermiddag. Oppgjøret på Villa Park endte 0-0.

ASTON VILLA - NEWCASTLE 0-0: Newcastle er i støtet for tiden, og sikret seg plass i semifinalen i UEFA-cupen da PSV ble slått 2-1 hjemme på St James' Park onsdag. Men Sir Bobby Robsons menn har fremdeles en lang vei å gå for å sikre seg den viktige fjerdeplassen denne sesongen. Laget som kaprer plassen bak trioen Arsenal, Chelsea og Manchester United er sikret retten til å spille kvalifisering om en plass i Champions League. Forskjellen på 4. og 5. plass kan vise seg å være enorm, ettersom det ligger enorme beløp og venter på lagene som gjør det bra i den gjeveste Europa-cupen.

Oppgjøret mellom Aston Villa og Newcastle endte 0-0 i en relativt jevnspilt kamp. Newcastle hang gått med, til tross for at de fikk Andy O'Brien utvist etter bare ti minutters spill. O'Brien fikk marsjordre etter å ha felt Darius Vassell som bakerste mann. TV-bildene viste imidlertid at utvisning kunne synes noe tvilsom, men dommer Barry Knight nølte ikke med å vise frem det røde kortet.

Med uavgjort 0-0 har Newcastle og Liverpool begge 50 poeng etter 34 spilte kamper i Premier League. Aston Villa følger imidlertid hakk i hæl med 49 poeng fire serierunder før slutt.

Det skiller bare fattige tre poeng fra Liverpool på 4. til Birmingham på 8. plass etter dagens kamper. I går spilte både Liverpool og Birmingham uavgjort, det samme gjorde Charlton som ligger på plassen foran Birmingham.

PS: Aston Villas norske midtstopper Ronny Johnsen ble skadet i sluttminuttene, og måtte forlate banen på båre. Det er foreløpig uklart hvor alvorlig skaden til den norske landslagsspilleren er.

TV 2 Nettavisen fulgte Aston Villa - Newcastle minutt for minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere