RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Friedel slipper karantene

Sist oppdatert:
Aston Villa fikk medhold av FA.

Det var i søndagens oppgjør mot Liverpool at Aston Villa-keeper Brad Friedel ble sendt av banen med direkte rødt kort etter å ha felt Fernando Torres inne i 16-meteren. Utvisningen gjorde dagen helsvart for Birmingham-laget som til slutt ble knust med hele 5-0 på Anfield.

Etter kampen uttalte den amerikanske burvokteren at han var meget skuffet over avgjørelsen, og mandag valgte Villa å klage inn kortet til det engelske fotballforbundet.

- Jeg sto oppreist, og TV-bildene viser at jeg gjorde det jeg kunne for å unngå kontakt. Det var han (Torres) som løp rett inn i meg, sa Friedel til Sky Sports etter kampen.

- Var det riktig med straffe? Ja. Burde jeg ha fått en advarsel? Ja. Men direkte rødt kort var i overkant strengt idømt. Spesielt siden Torres hadde en av våre forsvarsspillere ved siden av seg.

Det engelske fotballforbundet opplyste tirsdag at de var enig i denne vurderingen. Dermed slipper burvokteren å sone en kamps karantene, som han i utgangspunktet hadde fått for forseelsen.

Ifølge Sky Sports vil amerikaneren igjen være på plass mellom stengene når Aston Villa møter Manchester United til dyst i Premier League den 5. april.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere