*Nettavisen* Sport.

Frifunnet i overgangssaken - får sekssifret beløp

IKKE FERDIG: Inge André Olsen forteller at han ikke er ferdig med overgangssaken, selv om han nå har mottatt kompensasjon fra NFF. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Truls Haakonsen og Inge Andre Olsen har inngått avtale med NFF.

Høsten i fjor ble Truls Haakonsen og Inge André Olsen frifunnet i den såkalte overgangssaken.

Haakonsen, tidligere sportsdirektør i Vålerenga, Inge André Olsen, nåværende sportsdirektør i Stabæk, Lars Holter-Sørensen og en anonym fjerdemann var alle tiltalt for økonomisk bedrageri i forbindelse med overgangsavtalen mellom Vålerenga og Stabæk, som klubbene gjorde for Veigar Pall Gunnarsson og Herman Stengel.

Klikk på bildet for å forstørre.

FRIKJENT: Truls Haakonsen ble frikjent i den såkalte overgangssaken. Nå har han mottatt kompensasjon fra NFF: Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Etter at Olsen og Haakonsen ble frifunnet, har de vurdert om de skulle gå til rettslige skritt mot Norges Fotballforbund, men nå ser det ut til at det ikke blir tilfelle.

Ifølge TV 2 har NFF og de to inngått en avtale som gir de to fotballtoppene rundt 200.000 kroner hver, mot at de dropper søksmålet.

- Jeg vil ikke kommentere innholdet i avtalen, men jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med at vi har fått en avtale på plass, sier Inge André Olsen til TV 2.

Selv om Olsen har mottatt kompensasjon, forteller han at han langt fra er ferdig med saken.

Stabæks sportsdirektør forteller at det har vært et par år med helvete, og at de har rettet et krav mot politiet.

Han forteller videre at det også er flere personer som ikke burde sove godt før de ser seg ferdig med saken.

NFF bekrefter at de har betalt ut en sum til de to fotballtoppene.

- NFF bekrefter at vi har betalt de to et minnelig beløp som kompensasjon for den belastningen de opplevde i perioden frem til saken ble henlagt, forteller informasjonsdirektør i NFF Svein Graff til TV 2.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag