RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frisparkperle fikk Mjøndalen til å glise

GLISER: Stian Aasmundsen har grunn til å smile etter å ha sendt Mjøndalen til kvartfinale i cupen.
GLISER: Stian Aasmundsen har grunn til å smile etter å ha sendt Mjøndalen til kvartfinale i cupen. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)
Buskerud-laget er klare for kvartfinale i cupen.

MJØNDALEN - HØDD 4-0:

Etter å ha imponert i åpningen av årets tippeligasesong, har ikke Mjøndalen vunnet på de fem siste kampene i ligaen.

I cupen, derimot, fosser laget videre. Etter 4-0 hjemme mot Hødd i fjerde runde av cupen, er nemlig bruntrøyene klare for kvartfinale.

Den fjerde runden i cupen ble preget av at de fleste tippeligalagene på det nærmeste hadde avgjort kampene ved halv tid. Det gjaldt også i Mjøndalen.

Først ut var Stian Aasmundsen. Midtbanespilleren scoret et nydelig mål på frispark etter 26 minutter. Aasmundsen skrudde ballen over muren, og helt oppe i nærmeste kryss.

Ti minutter senere var det Sanel Kapidzic sin tur til å gjøre mål. Nok en gang forsøkte Aasmundsen å skyte, men denne gang med mindre hell. Kapidzic lusket foran målet til Hødd, og fikk likevel satt ballen i mål ved bakre stolpe.

Da Erik Midtgarden økte til 3-0 like etter pause var det ikke lenger noen tvil. Kampen var avgjort, og Vegard Hansens gutter er klare for kvartfinale.

Kvarteret før slutt kom også 4-0, da Aasmundsen smalt et innlegg inn i Hødd-feltet. Uheldige Jesper Törnqvist satt ballen i egen mål for gjestene fra Møre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere